Tässäkö seuraavan Turtles-pelin tyyli? Bayonetta-kehittäjien uutuuspelistä mahdollinen taidevuoto / Uutiset / pelaaja.fi

Tässäkö seuraavan Turtles-pelin tyyli? Bayonetta-kehittäjien uutuuspelistä mahdollinen taidevuoto

30.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

PlatinumGamesin huhuillusta uudesta Turtles-pelistä näyttäisi vuotaneen verkkoon ensimmäinen taidekuva. Kuvan on löytänyt Xboxin verkkotapahtumia tarkkasilmäisesti selaileva Twitter-käyttäjä Lifelower ja se vaikuttaisi mukailevan tyylillisesti Turtlesien sarjakuvaseikkailuja kilppareiden lukuisten eri televisiokoettelemusten sijaan.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan -nimellä tunnettua peliä ei ole vielä julkistettu virallisesti. Pelistä saatiin kuitenkin vihiä jo marras-joulukuun tienoilla, kun sekä Australian että Brasilian ikärajatahot vuotivat nimen ilmoille omilla sivuillaan. Uuden Turtles-pelin kehitys onkin varsin luonnollinen jatke rautaisista toimintapeleistä tunnetulle Platinumille, sillä jo aiemmin se on tehnyt yhteistyötä Turtlesin pelioikeudet omistavan Activisionin kanssa sekä The Legend of Korra- että myös Transformers-pelin merkeissä.

Vuotojen perusteella Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan olisi matkalla niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle kuin myös pc:lle.

Kirjoitushetkellä PlatinumGamesilla tiedetään olevan työn alla ainakin sekä PlayStation 4 -toimintaroolipeli Nier: Automata, Wii U -lentoräiskintä Star Fox Zero sekä Xbox One -toimintaroolipeli Scalebound.

Lähde: Lifelower (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Tätä on venattu ku puhasta thusea Tallinnaan

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Näyttää silti paremmalta kun ne Bayn kilpparit.

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Hienoa, että päättivät lähteä sarjakuvatyyliä hakemaan pelille. Ovat selvästi hakeneet innoitusta IDW:n sarjasta. Toivottavasti peli olisi myös canon sarjan suhteen, ja tarjoaisi kunnollisen tarinan.

Käyttäjän Miizozo kuva
Miizozo

Jos ei tässä ole neljän hengen moninpeliä samalla sohvalla istuen, jää todellakin hyllyyn.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Toivottavasti ei, mutta vois näyttää huonommaltakin. Itse gameplay ratkasee sitten loppupeleissä.