Tässäkö uusi toivonpilkahdus? Verkkoroolipeli Phantasy Star Online 2 saapuu länteen animena / Uutiset / pelaaja.fi

Tässäkö uusi toivonpilkahdus? Verkkoroolipeli Phantasy Star Online 2 saapuu länteen animena

3.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Segan Phantasy Star Online 2 -massiiviroolipeliin perustuva virallinen animesarja on saapumassa länteen. Yhdysvalloissa oikeudet sarjan levittämiseen on napannut hiljattain haltuunsa teksasilasyritys Sentai Filmworks, jonka tarkoituksena on tuoda se saataville vielä sekä amerikkalaisiin kauppoihin että myös valittuihin suoratoistopalveluihin lähitulevaisuudessa.

Hankinta on hyvinkin mielenkiintoinen siinä mielessä, että animesta on tulossa nyt ensimmäinen Phantasy Star Online 2 -tuote, joka on viimein rantautumassa virallisesti länsimaihin asti. Itse Phantasy Star Online 2 -peliä odotellaan edelleenkin Amerikkaan ja Eurooppaan, vaikka Japanissa peli on ollut pelattavissa jo vuodesta 2012 asti. Sega lupasi kyllä aikoinaan tuovansa pelin vielä myös täkäläisille markkinoille, mutta tällä hetkellä se tuntuu enää vain kaukaiselta unelmalta. Ehkä animesarjan länsijulkaisu voisi kuitenkin rohkaista Segaa täyttämään vielä vanhan lupauksensa?

Japanissa Phantasy Star Online 2 -anime on käynnistymässä nyt tammikuussa. Sarja kertoo tarinan Itsuki Tachibana -nimisestä Phantasy Star Online 2 -pelaajasta ja se käsitellee sekä Tachibanan peliseikkailuja että myös tämän oikean elämän kommervenkkejä.

Itse Phantasy Star Online 2 -peli on parhaillaan ulkona Japanissa Windows-koneilla ja Vitalla, minkä lisäksi siitä on tuotettu omat versionsa myös mobiililaitteita varten. Tämän vuoden aikana Segan tarkoituksena olisi kääntää peli vielä myös PlayStation 4:lle.

Lähde: Sentai Filmworks

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja