Tässäkö vihiä The Last Guardian- ja Shadow of the Colossus -tekijän uutukaisesta? Uusi mystinen taidekuva julkaistiin

Fumito Uedan nykyisen genDesign-studion kotisivuille on ilmestynyt mystinen kuva joka ehkä vihjaa

2.1.2018 21:19

ICOn, Shadow of the Colossuksen ja The Last Guardianin vetäjänä toimineen Fumito Uedan seuraavaan projektiin on saatu ehkä ensimmäinen vilaus. Miehen nykyisen genDesign-studion kotisivuilla on nähtävissä näin uuden vuoden kunniaksi mystinen kuva, jossa pieni valon keskellä makaava ihmishahmo tuijottaa jotakin suurempaa olemusta.

Kuten Eurogamer-sivusto huomauttaa, on Uedalla ollut ainakin aikaisemmin tapana luoda peliprojektejaan varten varhainen kuva, joka jollain tavalla edustaa pelille asetettuja tavoitteita. Esimerkiksi The Last Guardian sai aikoinaan sellaisen. Yhtälailla kuva saattaa olla kuitenkin vain tyylitelty versio genDesignin tavanomaisesta logosta, jossa myös esiintyy istuva pitkätukkainen hahmo. 

GenDesign on ollut olemassa jo kolmisen vuotta sen viimeisteltyä The Last Guardiania yhdessä Sonyn kanssa. Mitään erityisen tarkkaa Uedan seuraavista askeleista ei vielä tiedetä, mitä nyt tämä on sanonut haluavansa tehdä taas jotain erilaista. Seuraava mieheen etäisesti liittyvä pelijulkaisu on PS4:lle uusittu versio Shadow of the Colossuksesta, joka tuodaan Euroopassa myyntiin 7. helmikuuta.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa