Tätä on luvassa Call of Duty: Black Ops III Awakeningissa / Uutiset / pelaaja.fi

Tätä on luvassa Call of Duty: Black Ops III Awakeningissa

22.12.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Call of Duty: Black Ops III:n helmikuussa käynnistyvän lisäsisältökauden ensimmäisestä paketista on saatu lisätietoa.

Kehittäjien virallinen traileri Call of Duty: Black Ops III:n Awakening-lisäsisältöpaketille esittelee neljää uutta moninpelikarttaa. Harjoituskeskukseen sijoittuva Gauntlet sisältää kolme erilaista ympäristöä. Leikkisäksi kuvaillussa Splashissa soditaan hylätyssä vesipuistossa, jonka vesiliukumäet ja vedenalaiset alueet tarjoavat erilaisen taistelukokemuksen Black Ops III -pelaajille. Rakennustyömaalle sijoittuvaa Riseä kehittäjät taas kuvailevat paketin perinteisimmäksi Call of Duty -kartaksi. Skyjacked taas on Black Ops II:n Hijacked -kartan uusittu versio, joka on tietysti sovitettu Black Ops III:n uusiin liikkumismekanismeihin.

Moninpelikarttojen ohella Awakening sisältää myös uuden osan Zombies-pelitilaan. Der Eisendracheksi nimetty kartta sijoittuvaa muinaiseen linnaan, josta saadaan myös maistiaiset oheisella trailerilla:

Call of Duty: Black Ops III:n Awakening -lisäsisältöpaketti saapuu 2. helmikuuta PS4:lle. Pc- ja Xbox One saavat omat versionsa paketista oletettavasti n. kuukautta myöhemmin. Xbox 360:lle ja PS3:lle lisäsisältöpakettia ei julkaista.

Lähde: Activision

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Black ops kolmosen multiplayer kiinnosti aluksi mutta kun katsoin pari videota tajusin sen olevan vain perus CoDi mappeja, eli liikkumis kyvyistä ei oteta kaikkea irti samalla tavoin kuin vaikka brinkissä ja dirty bombissa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

COD on jännä pelisarja. En tiedä pelaisinko tätä jos ei joka vuosi tulisi uutta osaa. Eihän sitä tietenkään olisi pakko joka vuosi ostaa mutta on se kuitenkin jonkunlainen "taakka", joka tulee kun tuohon lähtee. Tämä ja moninpelin ADHD-meno lienevät ne minun syyni, etten sarjan pelejä kuluta.