Tautipeli onkin nyt meidän puolellamme! Plague Inc. ryhtyi taistelemaan pandemioita vastaan / Uutiset / pelaaja.fi

Tautipeli onkin nyt meidän puolellamme! Plague Inc. ryhtyi taistelemaan pandemioita vastaan

12.11.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Plague Inc, The Cure, Ndemic Creations, koronapandemia, korona, covid-19, pandemia, Strategia

Tautien levittämiseen viimeiset kahdeksan vuotta keskittynyt strategiapeli Plague Inc. tarjoaa mahdollisuuden taistella viimein myös ihmiskunnan puolesta. Koronapandemian innoittaman pelin Android- ja iOS-versiot ovat laajentuneet nyt ilmaiseksi The Cure -tilalla, jossa tarkoituksena olisikin nimenomaan saada maailmaa uhkaava pandemia hallintaan.

Yhteistyössä maailman terveysasiantuntijoiden kanssa tehty tila usuttaa pelaajia muun muassa jäjljittämään uhkana toimivan taudin alkulähteitä ja järjestelmään keinoja, joilla se ei pääsisi leviämään. Rokote pitäisi sekin saada aikaiseksi, kun samalla ihmisyhteisöjen tuki pitäisi myös pystyä pitämään puolellaan.

Plague Inc: The Curen kaltaiset pelit edustavat oppimisen ja julkisen tiedon kannalta erittäin tärkeää mediaa, jolla voidaan osoittaa, mitä vastaaviin maailmanlaajuisiin terveysuhkiin tulee vastata. Olemme ilahtuneita, että Ndemic Creations on tehnyt aloitteen lisätäkseen tietoisuutta niin tarvittavista työkaluista kuin haasteista, jotka on selätettävä voidaksemme vastata nopeasti ja tehokkaasti uusien tartuntatautien puhkeamiseen, terveysjärjestö CEPI:n toimitusjohtaja Richard Hatchett toteaa.

The Cure -laajennus on ilmainen kaikille pelaajille aina siihen asti, kunnes koronapandemia on saatu taltutettua. Tarkoituksena se olisi tuoda myös konsoleille ja pc:lle piakkoin.

Lähde: Ndemic Creations

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja