Elokuvayhtiö 20th Century Foxin tuore tavaramerkkihakemus vihjaa uudesta Alien-pelistä.

Tavaramerkkiä on haettu videopelille, joka kantaa nimeä Alien: Blackout. Tiedossa on ollut jo aiemmin, että 20th Century Foxin peliosasto FoxNext Games työstää parhaillaan Alienin maailmaan sijoittuvaa räiskintäpeliä, mutta varmaksi ei voi sanoa, koskeeko tavaramerkkihakemus juuri tätä tuotosta.

Hakemuksen ajoitus oli mitä otollisin käynnistämään todellisen huhumyllyn, sillä Metal Gear– ja Death Stranding -visionääri Hideo Kojima paljasti menneellä viikolla vierailleensa Alien-studioilla. Miehen hehkutuspäivitys kirvoitti kryptisen vastauksen joulukuisen The Game Awards -gaalan viralliselta Twitter-tililtä, mikä puolestaan sai verkkosalapoliisit kaivamaan suurennuslasinsa esiin.

Sekä gaalan tili että tapahtumaa juontava Geoff Keighley näyttäisivät levittäneet viime viikkoina kuvia, jotka muistuttavat monien mielestä Alien-maailman Weyland-Yutani Corporationin logoa ja iskulausetta, mutta yhteys saattaa olla vain innokkaiden fanien korvien välissä. Toisaalta The Game Awardsiin lupaillaan tänäkin vuonna suuria pelijulkistuksia, joten täysin mahdoton ajatus uuden Alien-pelin julkistus ei ole.

Turhan kauan epätietoisuudessa ei tarvitse kärvistellä, sillä The Game Awards polkaistaan käyntiin alle kahden viikon päästä joulukuun 6. ja 7. päivän välisenä yönä Suomen aikaa. 

Lähde: PC Gamer, Wccftech

Lisää luettavaa