Tavaramerkkihakemus vihjaa seuraavasta Alien-pelistä – julkistus jo nurkan takana? / Uutiset / pelaaja.fi

Tavaramerkkihakemus vihjaa seuraavasta Alien-pelistä – julkistus jo nurkan takana?

25.11.2018 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
8
Tavaramerkkihakemus vihjaa uudesta Alien-pelistä – julkistus jo nurkan takana?

Elokuvayhtiö 20th Century Foxin tuore tavaramerkkihakemus vihjaa uudesta Alien-pelistä.

Tavaramerkkiä on haettu videopelille, joka kantaa nimeä Alien: Blackout. Tiedossa on ollut jo aiemmin, että 20th Century Foxin peliosasto FoxNext Games työstää parhaillaan Alienin maailmaan sijoittuvaa räiskintäpeliä, mutta varmaksi ei voi sanoa, koskeeko tavaramerkkihakemus juuri tätä tuotosta.

Hakemuksen ajoitus oli mitä otollisin käynnistämään todellisen huhumyllyn, sillä Metal Gear- ja Death Stranding -visionääri Hideo Kojima paljasti menneellä viikolla vierailleensa Alien-studioilla. Miehen hehkutuspäivitys kirvoitti kryptisen vastauksen joulukuisen The Game Awards -gaalan viralliselta Twitter-tililtä, mikä puolestaan sai verkkosalapoliisit kaivamaan suurennuslasinsa esiin.

Sekä gaalan tili että tapahtumaa juontava Geoff Keighley näyttäisivät levittäneet viime viikkoina kuvia, jotka muistuttavat monien mielestä Alien-maailman Weyland-Yutani Corporationin logoa ja iskulausetta, mutta yhteys saattaa olla vain innokkaiden fanien korvien välissä. Toisaalta The Game Awardsiin lupaillaan tänäkin vuonna suuria pelijulkistuksia, joten täysin mahdoton ajatus uuden Alien-pelin julkistus ei ole.

Turhan kauan epätietoisuudessa ei tarvitse kärvistellä, sillä The Game Awards polkaistaan käyntiin alle kahden viikon päästä joulukuun 6. ja 7. päivän välisenä yönä Suomen aikaa. 

Lähde: PC Gamer, Wccftech

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Alien: Isolation on parhaimpia kauhupelejä, joita on tullut pelattua. Ehkä turhan pitkä tyylilajissaan mutta toisaalta kiva vain, että hyvä peli kesti vähän pitempään kuin odotti. Ei se silti mikään eepos ollut mutta tarinalliseksi kauhupeliksi siis pitkähkö.

En tiedä mitä jatko-osalta voisi odottaa tai toivoa kun tavallaan Isolation teki jo kaiken mitä Alien-piilottelulta keksii odottaa... No, ehkä pelissä voisi olla enemmän muitakin ihmisiä ja vaikuttamista heidän välillään. Jättääkö tyypit houkutuslinnuiksi vai auttaako heitä houkuttelemalla peto muualle? Hoitaako ikävät pyssymiehet vielä ikävämmän pedon kitaan? Jokin tuollainen voisi olla ihan kiva lisäys.

Puhtaaksi räiskinnäksi en pelin haluaisi menevän mutta kyllä sitä asekanssakäymistäkin voisi olla muiden kuin itse alienin kanssa. Toivoisin siis edelleen, että alien olisi aika mahdoton hoitaa pois päiviltä. Pyssyttelyä pitäisi siis tarkasti harkita ja varsinkin, jos ei ole äänettömiä paukkurautoja mukana.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Minä haluaisin kunnon Alien-räiskinnän kakkosleffan hengessä.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu
Lainaus Rokkijani

Minä haluaisin kunnon Alien-räiskinnän kakkosleffan hengessä.

Onhan tuo aliens: colonial marines.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus rautahuilu

[quote="Rokkijani"]Minä haluaisin kunnon Alien-räiskinnän kakkosleffan hengessä.[/quote]
Onhan tuo aliens: colonial marines.

Hän sanoi kunnon räiskinnän. Ja olen samassa veneessä. Alien Isolation oli hieno peli, mutta ei todellakaan omaan makuuni. Haluan listiä näitä paskoja, en juosta karkuun ja piilotella siltä, kun paskahousu.

Käyttäjän ajajehu kuva
ajajehu

Harvan pelin ostamista olen koskaan katunut yhtä paljon kuin Alien: Isolationin. Peli oli totaalisen umpisurkea tekele, eikä kaipaa jatkoa.

Elokuvien puolelta fanitan alkuperäistä trilogiaa, mutta sen jälkeen franchise on ryvetetty toistaan huonommilla tekeleillä. Prometheus oli ihan hyvä, mutta Covenantissa päähahmojen tekemät epäloogisen typerät valinnat pilasivat leffan. Muita elokuvia ei kannata edes mainita...

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne
Lainaus rautahuilu

[quote="Rokkijani"]Minä haluaisin kunnon Alien-räiskinnän kakkosleffan hengessä.[/quote]
Onhan tuo aliens: colonial marines.

Hahahahhahahaahah 😂

Käyttäjän Collector kuva
Collector

Alien Isolation oli ihan ok peli, mutta aivan liian pitkä kestoltaan. Ei oikein mitään tarvetta jatkolle. Taas tuommoinen kunnon räiskintä kelpaisi, kauhuelementeillä.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Alien Isolation PSVR portti maistuis