"Täysi sekasotku" – väitteet kertovat karua kieltä Dying Light 2:n tilasta / Uutiset / pelaaja.fi

"Täysi sekasotku" – väitteet kertovat karua kieltä Dying Light 2:n tilasta

8.05.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1
"Täysi sekasotku" – väitteet kertovat karua kieltä Dying Light 2:n tilasta

Selviytymiskauhupeli Dying Light 2:n kehitystyö on vaikeuksissa, tuoreet tiedot kertovat.

Puolalainen Polski Gamedev -sivusto kertoo nimettömään lähteeseen pohjautuen Dying Light 2:n tilanteesta tuoreessa jutussaan. Lähteet nimittävät peliä täydeksi sekasotkuksi, jonka suunnan kerrotaan muuttuneen tämän tästä. Studion työntekijöiden moraalin kerrotaan olevan alamaissa, koska studion johtoa pidetään epäpätevänä. Lähteen mukaan pelistä ei ole vielä niin kutstuttua vertikaalista siivua, jolla studio pystyisi esittelemään yhtenäistä osaa pelin kaikista osa-alueista.

– Sekaannus korkeimmalla tasolla on melko säälittävää. On vieläkin epäselvää, millainen pelin olisi tarkoitus olla, lähde kertoo.

Techlandin mukaan jutussa esitetyt väitteet eivät pidä paikkaansa. Reddit-sivustolla asiaa kommentoineen studion edustajan mukaan Dying Light 2:n keskeiset rakenteet eivät ole muuttuneet kehitystyön aikana, vaikka hän myöntääkin, ettei kehitystyö ole sujunut täysin sulavasti. Hänen mukaansa studio sai viime kuussa valmiiksi Dying Light 2:n alpha-version ja peli on myös pelattavissa alusta loppuun saakka.

Studion edustajat ovat myös kommentoineet VG247-sivustolle olevansa kiinnostuneita kaikista mielipiteistä ja paneutuvansa tarkasti väitettyihin epäkohtiin. Dying Light 2:n kehityksen kerrotaan sujuvan kuitenkin alkuvuonna asetettujen uusien sisäisten tavoitteiden mukaisesti. Pelin oli alun perin määrä ilmestyä kuluvana keväänä, mutta studio ilmoitti tammikuussa viivästyttäneensä julkaisua toistaiseksi.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eikö tämän kanssa ole säätöä ollu melkein alusta asti? Välillä vaikutti lupaavaltakin mutta nyt vaikuttaa taas että säätö onkin jatkunut tai tehnyt comebackin.

Itselleni kyllä ne kaikki uudet ominaisuudet tuntuivatkin melko erikoisilta lisiltä ykköseen verrattuna vaikka mielenkiintoisia ovatkin. En sen tähden yhtään ihmettele jos sanotaan että on suunta hukassa.