Team Fortress 2 -kehittäjä yhteistyöhön yhdysvaltalaisen tv-kanavaosion kanssa / Uutiset / pelaaja.fi

Team Fortress 2 -kehittäjä yhteistyöhön yhdysvaltalaisen tv-kanavaosion kanssa

24.06.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Yhdysvaltalainen televisiotuttavuus Adult Swim on ilmoittanut ryhtyneensä yhteistyöhön peliyhtiö Valven kanssa. Tarkkaa tietoa ei ole vielä siitä, mitä osapuolet suunnittelevat, mutta Adult Swimin kotisivujen perusteella luvassa olisi jotain Valven ilmaispeli Team Fortress 2:een liittyvää.

Lisätietoja on määrä saada ensi viikon aikana.

Adult Swim tunnetaan erityisesti Yhdysvalloissa nuorten televisiokanava Cartoon Networkilla myöhäisiltaisin näkyvänä kanavaosiona. Pääosa sen näyttämistä ohjelmista koostuu aikuisille suunnatuista animaatio- ja komediasarjoista. Brändin nimen alla on kuitenkin tuotettu myös muutamia kepeitä pienpelejä, joista Robot Unicorn Attack lienee kaikkein kuuluisin.

Valven Team Fortress 2 tunnetaan vastaavasti itse pelin ohella myös muutamista kehutuista animaatiotrailereista. Näistä jälleen yhden uuden on uskottu rantautuvan verkkoon huomenna. Uutisen ohesta voi kurkata erään uusimmista.

Linkki Meet the Spy -videoon

Lähde: Adult Swim, Valve

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Mielenkiintoisia nuo animaatiopätkät, vaikka itse peliin olen kyllästynyt vuosi pari sitten, eikä tunnut tarjoavan enää mitään uutta. Hyvä diili voi tuoda uusia tuulia, joten peukut ovat ylhäällä.

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

Innolla odottelen, paljon tykkään [adultswim]:in ohjelmista sekä rakkauteni TF2:sta kohtaan on myös suuri.