Team Fortress 2 -naisia ja yhteistyöfantasiaa – entisen Valve-taiteilijan portfolio kurkistaa pelitalon julkistamattomiin projekteihin / Uutiset / pelaaja.fi

Team Fortress 2 -naisia ja yhteistyöfantasiaa – entisen Valve-taiteilijan portfolio kurkistaa pelitalon julkistamattomiin projekteihin

25.09.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Valvella yhdeksän vuotta vaikuttanut taitelija Drew Wolf päivitti hiljattain nettiportfoliotaan paljastaen mahdollisesti joukon yhdysvaltalaisella pelitalolla aikoinaan työn alla olleita projekteja.

Yksi Wolfin paljastamista projekteista on "nimeämätön fantasiapeli", johon Wolf loi hahmo- ja hirviötaidetta. Hänen selityksen mukaan kyseessä oli yhtiön sisäinen tuotekehitystyö, jonka oli määrä keskittyä yhteistyökeskeiseen pelattavuuteen ja tarinankuljetukseen. Tiedossa ei ole tarkalleen, milloin projekti oli työn alla ja onko siitä enää mikään osa elossa. Sen taiteeseen voi kuitenkin tutustua tästä ja tästä.

Pari muuta Wolfin portfoliosta esiin tullutta projektia ovat olleet kokeilut koskien Dota 2 -piirrossarjaa ja naispuolisia Team Fortress 2 -hahmoja. Jälleen kerran yksityiskohtia näiden edistymisestä ja nykytilasta ei ole. Dotan suhteen taidetta löytää tästä, Team Fortress 2 -naisista tästä.

Nykyään Wolf ei vaikuta enää Valvella. Portfolionsa mukaan nykyä hän toimii tätä nykyä itsenäisenä taiteilijana ja suunnittelijana.

Lähde: Rock Paper Shotgun, Drew Wolf

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Kaikki pelaajien kannalta kiinnostavat tekijät ovat vain ragequitanneet Valvelta.