Team Fortress 2 saamassa viimein virallisemman tuen kilpailulliseen pelaamiseen / Uutiset / pelaaja.fi

Team Fortress 2 saamassa viimein virallisemman tuen kilpailulliseen pelaamiseen

30.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Syksyllä jo yhdeksän vuoden ikään yltävä Team Fortress 2 on saamassa hiljalleen viimein paremman tuen kilpailullisemmalle pelaamiselle. Kuluvalla viikolla Valve on perustanut Steamiin uuden peliin sidoksissa olevan ryhmän, jossa se hakee innokkaita beetatestaajia peliin rakenteilla olevaa uutta pelinmuodostusvaihtoehtoa varten.

Uusi kilpailullisempi pelinmuodostus on ollut asia, jota monet Team Fortress 2 -pelaajat ovat pyytäneet Valvelta jo pitkään. Parhaillaan Team Fortess 2:sta ei löydy nimittäin kunnollista mahdollisuutta etsiä verkkopelejä pelaajien kykyjen tai kilpailulliseen pelaamiseen sidottujen asetuksien mukaan, vaan pelejä on tähän mennessä joutunut hakemaan joko palvelinselaimen voimin manuaalisesti tai sitten kepeiden pikapelivaihtoehtojen voimin.

Valve ei ole antanut vielä aikataulua sen suhteen, milloin uuden ominaisuuden beetatestaus olisi alkamassa ja milloin se voisi nähdä laajemman julkaisunsa. Jos testaajaksi kuitenkin mielii, kannattaa itsensä käydä ujuttamassa osaksi edellä mainittua Steam-ryhmää.

Lähde: Reddit

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

vihdoinkin vaikka edellinen tough break päivitys sitä jo vihjaili aseiden balansseillaan paitsi no yhtä asetta lukuun ottamatta kyllä puhun juuri sinusta flogisinaattori. no onneksi sekin on jo korjattu.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Paras juttu TF2:n kilpapelaamiselle olisi vain heivata kaikki esineet hiiteen ja palata siihen vanilla-fortressiin, jonka tasapaino ja hahmoluokkien persoonallisuus olivat kaikessa selkeydessään loistavat.

Nostoja