Uusi Sonic the Hedgehog -ajopeli on paljastunut. Vielä myöhemmin talvella Switchilla, PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja pc:llä nähdään Team Sonic Racing, jota kehittää pari aiempaakin Sonic-ajelua tehnyt Sumo Digital.

Vanhempien sarjan osien malliin Team Sonic Racing on tutuilla Sonic-hahmoilla ja -maailmoilla varustettu hyvin arcade-henkinen kilpa-ajopeli. Hieman enemmän omaa tyyliään se hakee tällä kertaa kilpailumallilla, jossa korostetaan tiimeissä tapahtuvaa ajelua.

Tuki Team Sonic Racingista löytyy niin 12 pelaajan verkkoajeluille, neljän pelaajan jaetulle ruudulle kuin myös useammalle yksinpelitilalle. Jälkimmäisiä edustavat esimerkiksi Grand Prix-, Exhibition- ja Time-Trial-tilat sekä tarinalla kyllästetty Adventure-pelimuoto.

Pelattavia hahmoja mukana nähdään 15, ja ne jakautuvat kolmeen tyyppiin: nopeuteen tekniikkaan ja voimaan. Jonkinlaisia kustomointivaihtoehtoja on myös olemassa. Erilaiset erikoiskyvyt on teemoitettu Sonic Colorsista tuttujen Wispien mukaan ja niitä löytyy 15 erilaista.

Tarkemman esittelyn Sega on antamassa Team Sonic Racingille kesäkuun E3-messuilla.

Lisää luettavaa