Teamfight Tactics tavoitti 10 miljoonaa päivittäistä pelaajaa – Reckoning-settilaajennus vavisuttaa taistelukenttää ensi kuussa

Riotin automaattitaistelupeli TFT on kahminut pelaajia viimeisimmän ison settilaajennuksensa jälkeen.

17.3.2021 13:33

Riotin automaattitaistelupeli Teamfight Tactics on kahminut pelaajia viimeisimmän ison settilaajennuksen jälkeen.

League of Legends -sivuosan Teamfight Tacticsin pääsuunnittelija Stephen ”Mortdog” Mortimer paljasti kehittäjävideolla pelin tavoittaneen 10 miljoonaa aktiivista pelaajaa päivittäin. Jokainen uusi TFT-päivitys kuitenkin muuttaa peliä reilusti joko parempaan tai huonompaan suuntaan, joten käyttäjämäärät elävät jatkuvasti.

Seuraava Teamfight Tactics -settilaajennus on nimeltään Reckoning, ja se julkaistaan 28. huhtikuuta. Perinteiseen tapaan uusi setti kantaa omaa teemaansa, joka tällä kertaa kiertyy hyvän ja pahan välisen taistelun ympärille. Yksityiskohtia ei ole vielä saatavilla, mutta sekä Garenin että Dariuksen puolelle palaa joitakin tuttuja hahmoja. 

Päivitys sisältää myös Labs-osion, jossa testataan kokeellisia pelitiloja. Mortdogin mukaan uudet Teamfight Tactics Labs -tilat toimivat samalla tavalla kuin Legends of Runeterran vastaavat. Uusia tapoja pelata lisätään aika ajoin, ja niiden toimivuutta sekä kiinnostusta arvioidaan tietyn jakson ajan. Mikäli testattava pelitila on valtava menestys, siitä saatetaan tehdä pysyvä osa peliä.

Teamfight Tactics on saatavilla pc:lle sekä Android- ja iOS-laitteille.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa