Tee loppuvuodestasi voittoisa Devolver Digitalin ilmaisella joululahjapelillä / Uutiset / pelaaja.fi

Tee loppuvuodestasi voittoisa Devolver Digitalin ilmaisella joululahjapelillä

19.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Pienemmän profiilin pelien julkaisijana tunnettu Devolver Digital on löytänyt joulumielen ja on päättänyt tarjota Windows- ja Mac-pelaajille ilmaista pelattavaa. Kirjoitushetkellä Steamista itselleen voi käydä veloituksetta noutamassa pelin nimeltä Fork Parker's Holiday Profit Hike.

Varten vasta jouluiseksi markkinointitempaukseksi suunnitellussa pelissä ohjastamaan päästään Devolver Digitalin talouspäällikkö Fork Parkeria, jonka olisi tarkoitus löytää keino tuottaa voittoa yhtiölle vuoden viimeisellä neljänneksellä. Päättäväinen pomo lähteekin helikopterillaan näin ollen eeppiselle tasoloikkamatkalle tarkoituksenaan kerätä niin paljon videopelikultaa kuin vain pikselitaskuihin mahtuu.

Fork Parker's Holiday Profit Hiken on kehittänyt Dodge Roll -studio, joka työstää parhaillaan yhteistyössä Devolverin kanssa myös Enter the Gungeon -nimistä luolastoseikkailupeliä. Enter the Gungeon on tarkoitus julkaista pc:lle ja PlayStation 4:lle ensi vuonna.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teemu E. Lähde kuva
Teemu E. Lähde

Vielä ei kukaan ollut saanut minua joulumielelle, kunnes Devolver Digital tuli ja onnistui siinä. Ilmainen kama toimii kumman hyvin. :-)

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Ilmainen kama ja hyväntekeväisyys - joulun tärkeimmät kulmakivet! ;D