Tee perässä: Dark Souls läpi kitaraohjaimella / Uutiset / pelaaja.fi

Tee perässä: Dark Souls läpi kitaraohjaimella

9.09.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
8

From Softwaren toimintaroolipeli Dark Souls on nyt läpäisty ehkä tähän saakka poikkeuksellisimmalla tavalla.

Twitch-käyttäjä Bearzly pelasi vaikeudestaan tunnetun pelin läpi käyttämällä Rock Band -pelin kitaraohjainta. Koska ohjaimesta ei löydy tuttuja ohjainsauvoja, oli Bearzly joutunut käyttämään soittopelin vibrakampea hahmon juoksunopeuden hallintaan, kitaran kaulan nostamista oikealle kääntymiseen sekä efektivalitsinta kuvakulman kääntämiseen. Väistely, esineiden käyttö ja hyökkäykset hoituivat luonnollisesti ohjaimen kaulalla sijaitsevilla napeilla.

Reilun 11 tunnin mittainen Dark Souls -läpipeluu on nähtävillä Bearzlyn Twitch-kanavalla. Oheisella videolla Bearzly läpäisee yhden Dark Soulsin kitarahaasteen hankalimmimaksi osoittautuneista pomokohtaamisista:

Bearzly on kertonut käyvänsä kitaraohjaimellaan myös Dark Souls II:n pomojen kimppuun, kunhan pelin viimeinen lisäsisältöpaketti on julkaistu.

Lähde: Reddit

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Jo pelkkä katsominen tekee kipeää, kun muistaa itse kuolleen noiden kahden mörön vuoksi sellaiset 60 kertaa. Yksi haastavimmista pomomittelöistä ikinä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En muista millainen kohtaaminen O&S oli ensimmäisellä kerralla mutta kaikki sen jälkeiset kokemukset parivaljakosta ovat olleet tasoa "tässäkö se oli?", riippumatta siitä kummassa järjestyksessä tyypit teloo. Eli itse en näillä muistikuvilla sanoisi kyseistä kaksikkoa vaikeimpien joukkoon lukeutuvaksi. Mutta sitten löytyy Four Kings ja Artorias. Tarviiko edes mainita Bed of Chaosta?

Toisaalta taas nuo vaikeudet on paljon kiinni hahmosta ja leveleistä. Itse pelasin DS:n Thiefillä. Tosin enemmän se taisi mennä miekkailuksi pomoissa kuin tikarihommiksi.

Tuollaiseen kitariohjainkikkailuun tai muuhun vastaavaan en lähtisi edes helpommissa peleissä.

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

DJ Heron pöytäohjainversiota odotellessa... ^_^

Käyttäjän Virttis kuva
Virttis

Teki kitaralla sen mikä meikältä ei onnistunut edes ohjaimella, Nice.

Käyttäjän Moldy kuva
Moldy

Itellä oli varmaan tuuria matkassa kun jo muistaakseni neljännellä yrittämällä voitin. Mutta joo, tosiaan four kings ja bed of chaos... Huhhuh, näen välillä vielläkin painajaista niistä...

Käyttäjän Matullica kuva
Matullica

Os on mun mielestä legendaarisin pomopari missään koskaan tehdyssä pelissä!

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Four Kings ja Bed of Chaos olivat itselleni taasen huomattavasti iisimpiä tapauksia, mutta tähän tosiaan vaikuttaa paljon millaiseksi on kehittänyt hahmonsa. Great Grey Wolf Sif ja Nito aiheuttivat oikeasti paljon ongelmia meikäläiselle.

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock
Lainaus käyttäjältä Teräskäsine

Four Kings ja Bed of Chaos olivat itselleni taasen huomattavasti iisimpiä tapauksia, mutta tähän tosiaan vaikuttaa paljon millaiseksi on kehittänyt hahmonsa. Great Grey Wolf Sif ja Nito aiheuttivat oikeasti paljon ongelmia meikäläiselle.

Hassua, omasta mielestäni Nito oli pelin helpoin pomotappelu. Onnistui ensimmäisellä yrittämällä. :o Manus ja 4-Kings NG+:lla taas puolestaan... Huhhuh.

Nostoja