Tee perässä, osa II: Dark Souls II läpi kitaraohjaimella / Uutiset / pelaaja.fi

Tee perässä, osa II: Dark Souls II läpi kitaraohjaimella

7.10.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1
Tee perässä, osa II: Dark Souls II läpi kitaraohjaimella

Kitaraohjaimella infernaalisen vaikean Dark Soulsin läpäissyt Twitch-käyttäjä Bearzly on päihittänyt seuraavan haasteensa vain kuukautta myöhemmin.

Bearzly läpäisi viime kuussa From Softwaren toimintaroolipeli Dark Soulsin Rock Band -pelin kitaraohjainta hyödyntäen ja kertoi aikovansa käydä seuraavaksi Dark Souls II:n kimppuun vastaavalla menetelmällä. Nyt Bearzly on onnistunut tavoitteessaan päihittämällä kaikki Dark Souls II:n pomotaistelut muovikitaraa heiluttelemalla.  Hän kertoo Dark Souls II:n läpäisyn sujuneen itse asiassa hieman ensimmäistä osaa helpommin, vaikka reilun 9 tunnin mittaisen pomotaistelusession aikana hän ehti kerryttääkin yhteensä 92 kuolemaa.

Pomotaistelujen ohella Bearzly ehti myös haastaa muita Dark Souls II -pelaajia kaksintaisteluihin, vieläpä varsin hyvällä menestyksellä. Bearzlyn Dark Souls II -läpipeluu on katsottavissa kokonaisuudessaan hänen Twitch-kanavallaan, mutta esimakua voi ottaa myös oheisesta videopätkästä:

Seuraavaksi Bearzly aikoo käydä Dark Soulsin kimppuun Wii-konsolin Wiimote-ohjaimella. Onnea matkaan!

Lähde: Reddit

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Videon pomolle pääsy oli se kaikkein haastavin osuus. Itse pomon olisin varmasti pieksänyt omalla miekkatyypillä parin yrityksen jälkeen mutta lopulta päädyin matkalla olevien havelien sun muiden takia respeckaamaan hahmostani loitsijan, joka sitten pääsikin pomolle paljon helpommin ja varmemmin. Hyvä pomo mutta aika random tuo jakautuminen tai sitten oma velhoni oli liian nopea loitsija kun tyyppi ei ehtinyt monistumaan kun olin jo sielun saanut haltuuni.