Teenage Mutant Ninja Turtles palaa kolikkopelijuurilleen / Uutiset / pelaaja.fi

Teenage Mutant Ninja Turtles palaa kolikkopelijuurilleen

22.10.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Pelihalleissa menestystä takavuosina nauttineet Turtlesit ovat saamassa uuden kolikkopelin vielä näin herran vuonna 2017. Kolikkopelimarkkinoilla vielä niiden kutistumisesta huolimatta edelleen toimiva yhdysvaltalaisfirma Raw Thrills on vastuussa uusimmasta tuotoksesta ja se perustuu luonnollisesti tällä hetkellä käynnissä olevaan Nickelodeonin animaatiosarjaan.

Konamin monien klassisten Teenage Mutant Ninja Turtles -pelien tapaan myös uusi kolikkopeli on nimenomaan toimintamätkintä, jota voi parhaimmillaan koluta läpi neljä pelaajaa kerralla. Raw Thrillsin tuotos ei käytä pohjanaan kuitenkaan mitää vanhaa peliiä, vaan se on luotu täysin alusta alkaen olemaan oma kokemuksensa. Luvassa on näin ollen esimerkiksi uusia liikkeitä sekä aina vain interaktiivisempia ympäristöjä.

Yleisön koettavaksi uusi Teenage Mutant Ninja Turtles -peli näyttäisi saapuvan ensimmäisen kerran marraskuussa Floridassa järjestettävässä IAAPA Attractions Expo -messutapahtumassa.

Lähde: Arcade Heroes

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Haluan mieluummin päätösosan alkuperäiseen suomennettuun mustavalkoiseen Mönjän salaisuus -sarjakuvaan, jossa Tikku kaapataan.

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Hahah