Teet tulille, pyörätuoli alle ja mysteeriä ratkomaan – syksy on brittidekkari Conway: Disappearance at Dahlia View'n aikaa / Uutiset / pelaaja.fi

Teet tulille, pyörätuoli alle ja mysteeriä ratkomaan – syksy on brittidekkari Conway: Disappearance at Dahlia View'n aikaa

6.09.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Conway: Disappearance at Dahlia View, Sold Out, White Paper Games, julkaisupäivä, seikkailu, Conway

Päivien pimetessä ja ilmojen kylmetessä on taas hyvä aika uppoutua britteiläisen dekkarimysteerin pariin. Sopivasti 2. päivä marraskuuta saapuukin uusi tällainen peliteos nimeltä Conway: Disappearance at Dahlia View.

Uutuus on peräisin The Occupation -seikkailupelin aiemmin luoneelta White Paper Gamesilta. ja sen päähenkilönä nähdään eläköinyt yksityisetsivä Conway. Hirveän rauhassa vanhoja päiviä ei silti vietetä, sillä kun lapsi sattuu joutumaan kidnapatuksi tämän asuinalueella, päätyy Conway tietysti tutkimaan tapausta.

Käytännössä tutkiskelu tapahtuu nuuskimalla Conwayn naapureita ja naapurustua, keräten johtolankoja keissin ratkaisemiseksi. Conway itse ei ole toki enää mikään ketterä aropupu, vaan kaikki tämä täytyy hoitaa pyörätuolista käsin hieman Alfred Hitchcockin Takaikkuna-elokuvan hengessä.

Tulossa Conway: Disappearance at Dahlia View on PlayStation 5:lle, Xbox Seriesille, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille sekä pc:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja