Teet tulille, pyörätuoli alle ja mysteeriä ratkomaan – syksy on brittidekkari Conway: Disappearance at Dahlia View’n aikaa

Tulossa marraskuussa konsoleille ja pc:lle.

7.9.2021 10:21

Päivien pimetessä ja ilmojen kylmetessä on taas hyvä aika uppoutua britteiläisen dekkarimysteerin pariin. Sopivasti 2. päivä marraskuuta saapuukin uusi tällainen peliteos nimeltä Conway: Disappearance at Dahlia View.

Uutuus on peräisin The Occupation -seikkailupelin aiemmin luoneelta White Paper Gamesilta. ja sen päähenkilönä nähdään eläköinyt yksityisetsivä Conway. Hirveän rauhassa vanhoja päiviä ei silti vietetä, sillä kun lapsi sattuu joutumaan kidnapatuksi tämän asuinalueella, päätyy Conway tietysti tutkimaan tapausta.

Käytännössä tutkiskelu tapahtuu nuuskimalla Conwayn naapureita ja naapurustua, keräten johtolankoja keissin ratkaisemiseksi. Conway itse ei ole toki enää mikään ketterä aropupu, vaan kaikki tämä täytyy hoitaa pyörätuolista käsin hieman Alfred Hitchcockin Takaikkuna-elokuvan hengessä.

Tulossa Conway: Disappearance at Dahlia View on PlayStation 5:lle, Xbox Seriesille, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille sekä pc:lle.

Lisää luettavaa