Tehtäviä, liittoutumia ja tappavia ympäristöjä – verkkoräiskintä The Cycle paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Tehtäviä, liittoutumia ja tappavia ympäristöjä – verkkoräiskintä The Cycle paljastui

21.07.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Uusi tieteisräiskintäpeli The Cycle on paljastunut Spec Ops: The Linen ja Dreadnoughtin tehneeltä Yager-studiolta. Pelillään kehittäjä jatkaa verkkovetoisemmalla linjallaan lupaillen tällä kertaa yhteistyötä, kilpailullista pelaamista ja tekoälyvastustajia yhdistävää PvEvP-tyylin kokemuksen.

Otteluiltaan The Cyclen kerrotaan pitävän sisällään kerrallaan 20 pelaaja, jotka lähtevät seikkailemaan Fortuna III -planeetalle erilaisia työtavoitteita suorittamaan. Aikaa näiden tekemiseen on kerralla 20 minuuttia, ennen kuin ympäristö muuttuu tappavaksi työn raskaan raatajille. Töitä tehdään erilaisille keskenään kilpaileville osapuolille, ja pelaajat voivat vapaasti niin jahdata toisiaan kuin muodostaa liittoutumia.

Menestyksestä pelaajia palkitaan nykytietojen mukaan ainakin valuutalla ja uusilla varusteilla.

Yager kertoo The Cyclen olleen työn alla alkuvuodesta asti ja tavoittelee jatkavan sen työstöä avoimesti yhdessä pelaajien kanssa. Windows-koneille suuntaavan pelin kotisivuilla se hakeekin parhaillaan innokkaita kokeilijoita alpha-testiä varten, joka löydään käyttiin lähiviikkoina. Early access -varhaisjulkaisua on sitäkin kaavailtu.

Lähde: The Cycle (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen

Kivan aesteettinen! Noi grafiikat on nätit.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti
Lainaus Heppulinen

Kivan aesteettinen! Noi grafiikat on nätit.

Ulkoasu herätti kieltämättä mielenkiinnon myös täällä.