Teidät on tuomittu! Phoenix Wright: Ace Attorney -trilogia saapuu uusille alustoille / Uutiset / pelaaja.fi

Teidät on tuomittu! Phoenix Wright: Ace Attorney -trilogia saapuu uusille alustoille

22.09.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
4

Capcom on julkistanut Tokyo Game Showssa tuovansa 3DS:llä ja mobiililaitteilla nähdyn Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy -paketin myös pc:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Switchille.

Kokoelma sisältää sarjan vuonna 2001 debytoineen Phoenix Wright: Ace Attorneyn, Phoenix Wright: Ace Attorney – Justice for Allin sekä Phoenix Wright: Ace Attorney – Trials and Tribulationsin. Pelien uusitusta ilmeestä saatiin myös uusi traileri.

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogyn uudet versiot julkaistaan alkuvuodesta 2019.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Kiva että näistä pääsee useammat nauttimaan. Silti minusta se oikein tapa on pelata nämä DS:llä tai 3DS:llä kauniilla pixeligrafiikoilla.

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Jotenkin en osannut kuvitella tätä peliä pc:llä,xboxilla tai ps4:lla. ( jos emulaattoria ei lasketa) Mutta hyvä vaan että julkaisetvat näinkin monelle eri alustalle.

Pieni huomio tosin: Trilogia on ainoa osa mitä ei saa androidilla mutta kaikki muut osat löytyy mikäli nyt oikein muistan.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus Teräskäsine

Kiva että näistä pääsee useammat nauttimaan. Silti minusta se oikein tapa on pelata nämä DS:llä tai 3DS:llä kauniilla pixeligrafiikoilla.

Itse omistan 3DS-trilogian ja senkin grafiikat on aika huomattavasti pehmennetty. Joku siinä tosiaan tuntuu vähän väärältä. Ehkä niissä grafiikoissa on joku tyylillinen jippo jota on jouduttu aikanaan käyttämään, jotta piirrokset kääntyy hyvin matalaresoluutioiselle näytölle, mutta näyttävät sitten hieman oudolta korkeammalla resoluutiolla. Tiedä häntä...

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari

Toivottavasti viimevuotiset huhut pitävät paikkansa, ja uusivat myös seuraavan trilogian. Viidennen ja kuudennen osan grafiikkamoottori istuu varmasti mukavasti nykyalustoillekin.

Nostoja