Tekemistä viikonlopulle? The Elder Scrolls: Legends avautui pc-pelaajille

Hearthstonelle ainakin jonkinasteista kilpailua tarjoileva The Elder Scrolls: Legends on nyt avannut beetansa portit sepposen selälleen.

5.8.2016 14:08

Bethesdan oma virtuaalinen ilmaiskorttipeli The Elder Scrolls: Legends on saapunut kaikkien Windows-pelaajien testattavaksi. Pelin avoimeen beetaan voi ottaa parhaillaan osaa suuntaamalla esimerkiksi Legendsin kotisivuille ja kliksuttelemalla siellä isoa ”Download the Beta” -nappia.

Itse pelin peluu vaatii Bethesda.net-tunnusten hallussapitoa. Valmistaudu antamaan jälleen yhdelle peliyhtiölle siis strategiset mittasi, mikäli Bethesda.netille ei aiemmin ole ollut käyttöä.

Legends on suunniteltu erityisesti moninpelikokemukseksi, mutta sen sisuksiin on rakennettu lisäksi mukaan myös yksinpelattava tarinakampanja. Jos peli ei ole vielä perussääntöjensä osalta tuttu, voi niihin tutustua alta löytyvällä videolla.

Jo etukäteen The Elder Scrolls: Legends ehti olla suljetussa beetatestissä Windows-tietokoneilla aina viime huhtikuusta alkaen. Tarkoituksena Bethesdalla olisi saada peli ulos vielä myös ainakin mobiililaitteille ja Mac-käyttäjille.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa