Tekken 7 jatkaa yhä kehittymistä – uusi sisältötulva käynnistyy ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Tekken 7 jatkaa yhä kehittymistä – uusi sisältötulva käynnistyy ensi viikolla

8.11.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Kunimitsu, Tekken 7, taistelu, Bandai Namco, Tekken

Uusi kaudellinen Tekken 7:ää on taas valmis käynnistymään. Bandai Namco vahvistaa, että taistelupelin järjestyksessään neljäs sisältökausi pyöräytetään vauhtiin ensi viikolla 10. marraskuuta.

Ilmaisten päivitysten osalta tuore kausi tarkoittaa taas ennen kaikkea isoa joukkoa tasapainotuksia, joiden siivittämän taistelijoiden liiketarjonta saa sekin taas uusia lisäyksiä. Käyttöjärjestelmä uusiutuu myös ja verkkopeluuta viilataan niin yleisen toiminnallisuuden kuin kokonaan uuden rank-tason verran. Omaa menestystään voi jatkossa seurata lisäksi niin sanotun Tekken Prowess -pisteytyksen kautta.

Väliaikaisena erikoistapahtumana mättämään päästään aluksi vielä Pac-Manin 40-vuotista taivalta juhlivalla erikoiskentällä. Pac-Man-teemaisia esineitä on niitäkin tarjolla.

Maksullisena sisältönä uusi kausi tuo heti mukanaan lisätaistelija Kunimitsun, joka esiteltiin peliin yhdessä oman kenttänsä kanssa aiemmin syyskuussa. Keväällä mukaan olisi tarkoitus saada vielä yksi lisähahmo ja kenttä.

Ohessa tuore traileri.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Ei sovi unohtaa että nettikoodi vaihtuu kokonaan uuteen Rollback. En sanoisi miksikään pieneksi viilaukseksi tätä. Kuinka usein 3v peli saa kokonaan uuden nettikoodin.

Nostoja