Tekken 7 -pelin ympärillä tapahtuu - Viekö tuottaja faneja kuin pässiä narussa? / Uutiset / pelaaja.fi

Tekken 7 -pelin ympärillä tapahtuu - Viekö tuottaja faneja kuin pässiä narussa?

5.01.2015 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
2

Tekken 7 -pelin ympärillä sattuu ja tapahtuu. Noin kuukausi takaperin siihen esiteltiin uusi Lucky Chloe -niminen hahmo. Osa pelaajista otti tästä hieman hernettä nenäänsä, sillä joidenkin Tekken-fanien mielestä hahmo oli liian hölmö ja japanilaistyylinen Tekkenin tuottaja Katsuhiro Harada vuorostaan pottuili valittajille, miten Lucky Chloe voidaan hyvin poistaa amerkkalaisesta versiota ja korvata lihaksikkaalla, kaljupäisellä hahmolla, kun kerran amerikkalaiset niistä niin paljon pitävät.

Viime viikolla Tekken 7 -peliin julkistettiin saudiarabialaista syntyperää oleva Shaheen-niminen hahmo. Samalla Harada myös twiittasi, kuinka hänen lausuntonsa siitä, miten amerikkalaiset haluavat pelata stereotyyppisillä hahmoilla oli pelkkä vitsi, joka otettiin liian tosissaan. Eräs Twitter-käyttäjä sitten kiitti Haradaa siitä, miten Lucky Chloe onkin sitten pelattavissa kaikilla alueilla, johon Harada vastasi silmää iskevällä, kieltä näyttävällä hymiöllä.

Yksi asia on ainakin selvää: Twitteröinti Tekken 7:n ympärillä on sen verran aktiivista, että ainakin pienimuotoinen kohu toimii oivana markkinointina tänä vuonna ilmestyvää peliä varten.

Lähde: Joystiq.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Tänä vuonna Japaniin kolikkohalleihin ilmestyy kyllä, Mutta menee varmann 1,5-2v ennen kuin konsoli versio ilmestyy. Pientä korjausta tuohon loppuun. Ei kannata liikaa innostua että tulisi jotain pelattavaa PS4 tai Bonelle. Wii U tämä ei varmaan edes tule tietenkään.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Jester

Ei kannata liikaa innostua että tulisi jotain pelattavaa PS4 tai Bonelle. Wii U tämä ei varmaan edes tule tietenkään.

Joo tämä vuosi on kyllä niin pelitön kun olla ja voi, ei edes Tekkeniä saada. Voi harmin paikka, pelkästään jotain Witcheriä, Mortal Kombattia, Batmaniä yms. sekunda pelejä tulee "vain muutama" tänä vuonna, mitenköhän sitä ilman Tekkeniä tämä vuosi pärjätään? Vuosi on pilalla.

Nostoja