Tekken 7 sai vihdoin julkaisupäivän – tässä eeppinen uutuustraileri

Tekken 7 on nyt päivätty konsoleille ja pc:lle, mitä juhlistetaan vieläpä uudella trailerilla. Erikoisversio ja kausikortti on samalla vahvistettu.

23.1.2017 14:48

Bandai Namcon taistelupeli Tekken 7 julkaistaan virallisesti Euroopassa vihdoin 2. kesäkuuta. Kyseisenä päivänä rautanyrkki viuhuu niin PlayStation 4:llä, Xbox Onella kuin pc:lläkin.

Konsoleita ja pc:tä koskevaa julkaisupäivää on odoteltu jo tovi, sillä japanilaisissa kolikkopelihalleissa Tekken 7 debytoi alunperin jo keväällä 2015. Konsoleille ja pc:lle peli saapuu tietysti varustettuna kaikilla tuoreimmilla hahmoilla, minkä ohella tarinaa painotetaan pelin kotiversioissa myös vahvasti omalla tilallaan.

Tietyllä tapaa Tekken 7:n onkin tarkoitus toimia eräänlaisena päätöksenä sarjan konflikteille.

Myös erikoisversio ja kausikortti on samalla vahvistettu peliin kaikilla alustoilla. Kausikortilla Tekken 7 laajenee kolmella lisurilla, jotka tuovat peliin uusia hahmoja, kenttiä, asusteita ja pelitilan. Ennakkotilaajat pääsevät mätkimään Tekken 7:ssä myös Tekken Revolutionista tutulla Eliza-hahmolla.

PS4:llä Tekken 7 saa myös yksinoikeussisältöä sarjan vanhaa musiikkia sisältävällä Jukebox-tilalla sekä muutamilla asusteilla.

Ohessa tuore traileri.

Lähde: Tekken (kotisivu), PlayStation Blog

Lisää luettavaa