Tekken 7 sai viimein julkaisuikkunan, tulossa myös pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Tekken 7 sai viimein julkaisuikkunan, tulossa myös pc:lle

14.06.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Bandai Namco on E3-pelimessujen myötä tarjonnut viimein lisätietoja Tekken 7:n länsijulkaisusta. Pelistä julkaistu tuore traileri on vahvistanut, että Tekken 7 saadaan niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin ihan Steamiinkin asti vuoden 2017 alussa.

Toistaiseksi Tekken 7 on ollut virallisesti koettavissa vain kolikkopelimuodossa. Ennen uutta traileria Namco ei ollut vielä myöskään suoraan vahvistanut, että peli olisi varmasti PlayStation 4:n lisäksi matkalla myös Xbox Onelle, vaikka vihiä moisesta onkin kyllä jo aiemmin julkaisijalta saatu. 

Pelin päätyminen pc:lle on vuorostaan paikoin jopa yllättävä veto, sillä yksikään aikaisempi Tekken-sarjan pääosa ei ole ollut pelattavissa pc:llä. Lähimmäksi on päästy Street Fighter X Tekkenillä, joka sekään ei suoranaisesti ollut Tekken-peli.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tekken kyllä taistelupeleistä kiinnostaa eniten mutta eipä sekään nyt niin hirveästi. En tiedä miksi. Toinen ja kolmas osa oli kyllä niin kovassa käytössä aikoinaan.

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Kun uusi Tekken ilmestyy, on viimeistään pakko hankkia PS4.

Käyttäjän BlueShell kuva
BlueShell

Pelistä tulee Steam-versio, loistava uutinen. Vielä kun vain pitävät huolen, että PC-porttaus olisi huolella tehty, niin olen todella kiitollinen.

Viime vuosina on nähty useampiakin perinteisiä japanilaisia konsolipelisarjoja Steamissa. Hieno homma, että julkaisijoilla on uskoa myös PC:lle.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Jos tämä nyt vihdoinkin päätyisi sinne kauppojen hyllyille, niin olisin tyytyväinen. Tekken on kuitenkin se tappelupelien kuningas by country mile. Kunpa nyt vatun Akuman takia ei koko peli päätyisi kärsimään Street Fighter -pelien ärsyttävästä tökkivästä animaatiosta.