Tekken 7:n loppupahis liittyy pelattavien taistelijoiden joukkoon – katso uusin traileri / Uutiset / pelaaja.fi

Tekken 7:n loppupahis liittyy pelattavien taistelijoiden joukkoon – katso uusin traileri

30.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Jälleen yksi uusi taistelija on vahvistunut pelattavaksi hahmoksi Tekken 7:ään. Kesäkuun alussa pelin japanilaiseen kolikkopeliversioon lisätään ohjattavaksi itse Kazumi Mishima, joka on siis Heihachi Mishiman entinen vaimo ja Kazuya Mishiman äiti.

Kazumi on jo aiemmin ollut mukana Tekken 7:ssä pelin viimeisenä pomovastustajana, jollaisena hän on taistellut kahden erilaisen muodon voimin. Pelattavaksi hänestä tullaan saamaan kyseisistä muodoista se vähemmän demonisempi ilmestys, mutta hyvityksenä tästä Kazumi taistelee käyttäen apunaan kohtalaisen hurjaa tiikeriä.

Kazumi on seitsemäs täysin uusi taistelija, jonka Tekken 7 on lisännyt Tekken-sarjaan. Hänen ohellaan täysin uusia taistelijoita ovat olleet Lucky Chloe, Shaheen, Gigas, Josie Rizal, Katarina Alves ja Claudio Serafino. Kazumin myötä Tekken 7:n hahmotarjonta kasvaa 27 pelattavaan taistelijaan.

Vieläkään tiedossa ei vain ole, milloin Tekken 7 saataisiin virallisesti länteen ja konsoleille. Edelleenkin peliä on mahdollista pelata juurikin vain kolikkopelimuodossa.

Lähde: Siliconera

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Vaikuttaa lupaavalta. Liikkeiden perusteella näyttäisi pelattavuudeltaan olevan hahmo minun makuuni. Niinhän se on, että jos pelissä hahmon nimi on Kazumi tai Kasumi, niin hän ei voi olla huono ;) Ilmoittaisivat vain jo, tuleeko konsoliversioita ja jos tulee, niin mille ja milloin. Toivottavasti eivät tekisi Capcomeja eli pelistä ekslusiivia vain yhdelle konsolille.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

onkohan tuo saanu lapsen alaikäisenä kun ulkonäöstä päätellen ei ole mikään ihmeen vanha mutta tuo Heihachi Mishiman on puolestaan jo ikäloppu ja tuo noitten poika Kazuya Mishiman on 26 vuotias kait jo

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Aivan liian nuoren näköinen Heihachin vaimoksi (tämä tosin ei tullut yllätyksenä...) mutta hienolta hahmolta vaikuttaa. Kun nyt vain saataisiin tämä konsoleillekin asti.

Käyttäjän Lockdownn kuva
Lockdownn

Niinkuin muutkin on todennut, näyttää Kazumi enemmänkin Heihachin lapsenlapselta kuin vaimolta.. En myöskään oikein ymmärrä tuon tiikerin hienouksia, tiedä sitten ymmärtääkö sen pelatessa paremmin.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

No jopas nuorehko ulkoasu on ihmisille noussut kummaksi ongelmaksi. Kannattaa nyt muistaa, että kyseessä on on tosiaan Kazuyan äiti eli hän siis myös kantaa devil geneä, millä voi perustella vaikka mitä hahmon erikoisuuksista.

Käyttäjän BlueShell kuva
BlueShell

Tuohon hahmon nuoreen ulkonäköönkin on Katsuhiro Harada vastannut Twitterissä, että syy on se että Kazumi kuoli nuorena ja on siten säilyttänyt silloisen ulkonäkönsä nykyiseen olemassaoloonsa, mikälie kummitus/demoni käytännössä onkaan virallisesti nyt.
Ei minusta yhden hahmon tavallista nuorempi ulkoasu ole kovin kummoinen juttu sarjassa joka on täynnä lentäviä, laasereita otsastaan ampuvia tyyppejä, vatsastaan tulipalloja ampuvia loppubosseja ja robottityttöjä.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Ei kai pelistä kiinnostuneita voi moittia vaatimasta siltä edes jonkinlaista samaistuttavuutta tai järkeä.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Järki on kovin suhteellinen asia Tekkenin tapauksessa ;)

Nostoja