Tekken 7:n salat paljastuvat hiljalleen – kosolti pelikuvaa jo nähtävillä

Yksityiskohtia Tekken 7:stä on alkanut ilmaantua japanilaisten päästyä kokeilemaan uutukaisen varhaista kolikkopeliversiota.

8.12.2014 21:17

Bandai Namco on aloittanut kuluvalla viikolla Tekken 7:n yleisötestaukset japanilaisissa kolikkopelihalleissa. Pelattavissa oleva versio pelistä on vielä keskeneräinen, mutta sen myötä julkisuuteen on päässyt silti jo kourallisen verran uusia yksityiskohtia pelin saloista.

Mekaniikkojen osalta Tekken 7 on esittelemässä sarjaan nyt sekä uudet Rage Art- että myös Power Crush -nimiset kokonaisuudet. Rage Artit ovat taistelijoiden elinvoiman huvetessa aktivoituvia liikkeitä, joilla pelaajille pyritään tarjoamaan uusia mahdollisuuksia kääntää tappioasema voitoksi. Power Crushit sen sijaan ovat uusia voimakkaita erikoisiskuja, joiden animaatio ei keskeydy, vaikka vastustaja löisikin liikettä tekevää hahmoa kesken iskun. Animaation jatkumisesta huolimatta Power Crush -liikkeen tekevä hahmo ottaa kuitenkin kaikista vastaanottamistaan iskuista normaaliin malliin vahinkoa.

Japanissa testattavissa oleva Tekken 7 -versio on varustettu kaikkiaan 18 hahmolla, joista kaksi, Claudio ja Katarina, ovat uusia. Ohesta löytyvästä YouTube-käyttäjä Abdul-Ghaffar Allafin pelikuvaryppäämästä heidät molemmat voi nähdä jo toiminnassa.

Muut pelattavat hahmot ovat olleet Kazuya, Heihachi, Lars, Asuka, Lili, Alisa, Paul, Law, Xiaoyu, King, Dragunov, Bryan, Leo, Feng, Steve ja Hwoarang. Jo testiversioiden myötä on selvinnyt, että hahmoille annettavat erinäiset asusteet ja varusteet ovat edelleen myös osa Tekkeniä.

Vielä kuluvalla viikolla Bandai Namcon on ollut tarkoitus järjestää omia virallisia Tekken 7 -lähetyksiä japanilaisen NicoNico-palvelun kautta. Pelikuvan ulkoasusta kiinnostuneille Tekken-tuottaja Katsuhiro Harada onkin jo ehtinyt toteamaan, että testiversioiden visuaalinen suorituskyky edustaa noin 60 prosenttia siitä, mitä Bandai Namco tavoittelee pelillä.

Alustojen osalta Tekken 7 on varsinaisesti vahvistettu vasta vain kolikkopelihalleihin. Oletettavasti ainakin uuden sukupolven konsolit ovat myös saamassa kuitenkin pelin vielä aikanaan.

Lähde: Bandai NamcoShoryuken, Avoiding the PuddleGematsu, Polygon, Katsuhiro Harada (Twitter)

Lisää luettavaa