Tekken 7:n tanssiva kissatyttö puhuttaa lännessä

Uusi Tekken-hahmo Lucky Chloe ei ole kaikkien mieleen. Pelisarjan tuottaja Katsuhiro Harada onkin heittänyt ilmoille nyt ehdotuksen siitä, ettei hahmoa nähtäisi Amerikassa ollenkaan.

10.12.2014 02:42

Hiljattain paljastettu uusi Tekken 7 -hahmo Lucky Chloe on saanut varsin kaksijakoisen vastaanoton länsimaisilta pelaajilta. Siinä missä monet ovat kyllä toivottaneet tanssivan kissatytön ilolla tervetulleeksi nyrkkeilevien kenguruiden, kiinalaisten koulutyttöjen, taistelijapandojen ja paholaisen riivaamien lihaskimppujen joukkoon, on äänekäs joukko myös kritisoitunut hahmolle valittua japanilaista idolityyliä hengettömäksi tai liian hölmöksi ja toivonut Tekken 7:ään jopa mahdollisuutta poistaa tämän näkyviltä koko pelistä.

Reaktiona valituksiin Tekken-tuottaja Katsuhiro Harada onkin nyt ehdottanut Twitter-tilillään, että Chloe voitaisiin korvata Tekken 7:n amerikkalaisissa versioissa jonkinlaisella lihaksikkaalla ”skinheadilla” ja jättää näin ollen vain Itä-Aasian ja Euroopan yksinoikeudeksi. Hätäisimmät ovat jo ottaneet ehdotuksen vakavissaan ja julistaneet sen Namcon viralliseksi ratkaisuksi, mutta enemmänkin Haradan kommentin tarkoitus näyttää kuitenkin olleen Chloea ympäröivän negatiivissävytteisen keskustelun monipuolistaminen. Haradan ehdotus on saanut nimittäin monet pelaajat toteamaan kehittäjälle suoraan esimerkiksi Twitterissä, miten kovasti he haluaisivat vielä päästä Chloella pelaamaan.

Tekken 7 julkistettiin aiemmin tänä vuonna taistelupelitapahtuma Evolutionin yhteydessä. Pelin odotetaan saapuvan Japanissa kolikkopelihalleihin ensi vuoden alussa, minkä jälkeen on vasta konsoliversioiden ja länsimaiden vuoro. Paljon pelin suhteen voi siis vielä tapahtua niin kehitys- kuin pr-puolellakin.

Tähän mennessä Tekken 7:n on Chloen ohella vahvistettu pitävän sisällään ainakin kaksi täysin uutta hahmoa. Harada on myös luvannut, että lisää voisi olla myös vielä luvassa.

Lähde: VG247, Eurogamer, Katsuhiro Harada (Twitter), NeoGAF

Lisää luettavaa