Tekken 7:n tanssiva kissatyttö puhuttaa lännessä / Uutiset / pelaaja.fi

Tekken 7:n tanssiva kissatyttö puhuttaa lännessä

10.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
11

Hiljattain paljastettu uusi Tekken 7 -hahmo Lucky Chloe on saanut varsin kaksijakoisen vastaanoton länsimaisilta pelaajilta. Siinä missä monet ovat kyllä toivottaneet tanssivan kissatytön ilolla tervetulleeksi nyrkkeilevien kenguruiden, kiinalaisten koulutyttöjen, taistelijapandojen ja paholaisen riivaamien lihaskimppujen joukkoon, on äänekäs joukko myös kritisoitunut hahmolle valittua japanilaista idolityyliä hengettömäksi tai liian hölmöksi ja toivonut Tekken 7:ään jopa mahdollisuutta poistaa tämän näkyviltä koko pelistä.

Reaktiona valituksiin Tekken-tuottaja Katsuhiro Harada onkin nyt ehdottanut Twitter-tilillään, että Chloe voitaisiin korvata Tekken 7:n amerikkalaisissa versioissa jonkinlaisella lihaksikkaalla "skinheadilla" ja jättää näin ollen vain Itä-Aasian ja Euroopan yksinoikeudeksi. Hätäisimmät ovat jo ottaneet ehdotuksen vakavissaan ja julistaneet sen Namcon viralliseksi ratkaisuksi, mutta enemmänkin Haradan kommentin tarkoitus näyttää kuitenkin olleen Chloea ympäröivän negatiivissävytteisen keskustelun monipuolistaminen. Haradan ehdotus on saanut nimittäin monet pelaajat toteamaan kehittäjälle suoraan esimerkiksi Twitterissä, miten kovasti he haluaisivat vielä päästä Chloella pelaamaan.

Tekken 7 julkistettiin aiemmin tänä vuonna taistelupelitapahtuma Evolutionin yhteydessä. Pelin odotetaan saapuvan Japanissa kolikkopelihalleihin ensi vuoden alussa, minkä jälkeen on vasta konsoliversioiden ja länsimaiden vuoro. Paljon pelin suhteen voi siis vielä tapahtua niin kehitys- kuin pr-puolellakin.

Tähän mennessä Tekken 7:n on Chloen ohella vahvistettu pitävän sisällään ainakin kaksi täysin uutta hahmoa. Harada on myös luvannut, että lisää voisi olla myös vielä luvassa.

Lähde: VG247, Eurogamer, Katsuhiro Harada (Twitter), NeoGAF

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ainoa hölmö asia tuossa (verrattuna muihin hahmoihin) on nuo tumput. Ne kädessä lyö varmaan todella kovaa...

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Pelissä on tappeleva panda, kenguru ja puinen pökkelö, mutta tämä on se missä raja tulee vastaan?

Käyttäjän TheCpp0 kuva
TheCpp0 (ei varmistettu)

Muuten tuo näyttää ihan perusjapanilaisen suunnittelemalta hahmolta, mutta jotenkin tuo 'tassupaita' tuo paljon persoonallisuutta peliin. Itkunaihetta tästä en ymmärrä ollenkaan. . . . onhan se joidenkin mielestä toki hölmöä kun animetyttö pieksee käytännössä kerrostalon kokoisia tyyppejä ympäriinsä, mutta onhan noita melkoisia kokoeroja ollut aina.

Käyttäjän Wili kuva
Wili
Lainaus käyttäjältä Angel of Death

Pelissä on tappeleva panda, kenguru ja puinen pökkelö, mutta tämä on se missä raja tulee vastaan?

Meh. Kaikki valittajat pelkäävät vain jouvuvansa kokemaan häpeää, kun heidän oma ihana Bryan Fury(näin esimerkkinä) saa turpaan hupsun näköiseltä "kissatytöltä". Minusta nuo käpälä hansikkaat on paras osa tuota hahmoa. Harada voisi ihan piruuttaan tehdä pienen lisäyksen Lucky Chloeen ja kehittää tälle "avaus animaation", jossa tyttö säntää kentälle ensin lihaksikkaana miehenä, joka sitten räjähtää palasiksi paljastaen Lucky:n. Kirsikkana kakun päälle Lucky huutaisi vielä lopuksi ennen matsin alkua: "Surprise!"

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Mä en sit oikeesti tajua, mitä pahaa söpössä tyttö hahmossa on. Mä ainakin odotan et pääsen tolla pelaa netis. Jos on liian isot tissit tai liian paljastavat kuteet niin johan alkaa itku.

Ketä nyt ei ole netissä saanut selkäänsä jo ennestään pieneltä ja nätiltä muijja hahmolta. Kunimitsu,Ling,Miharu, Alisa the anime robotti. Ja lista jatkuu.

Itse näen Luckyn positiivisena asiana tossa pelissä. Ne ultrat ja superit sun muut 2d paskat, näen kaikkena muuna kuin hyvänä asiana Tekken7. Porukoiden tarvisi niistä itkeä tosissaan.

Käyttäjän Munkk1 kuva
Munkk1
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Ainoa hölmö asia tuossa (verrattuna muihin hahmoihin) on nuo tumput. Ne kädessä lyö varmaan todella kovaa...

Kyllä ohuilla tumpuilla huitasu enemmän tuntuu kuin nyrkkeilyhanskoilla ;) Lucky näyttää joka kerta hilpeämmältä ja taitaapa kyseessä olla tuleva sivuhahmoni jo pelkästään kawaii-touhun vihaajien ärsyttämiseksi. Tekkenissä olikin liikaa yrmeitä patsastelijoita.

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

Tuossahan on Mainin ainesta, siinä on vaan sitä jotain jaella turpasaunaa kaiken maailman taikatytöillä, Idoleilla yms moeblobeilla kun vastassa on jotain Dark and Edgy Sepirotheja sekä vakavaakin vakavempia lihaskimppuja.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Munkk1

Kyllä ohuilla tumpuilla huitasu enemmän tuntuu kuin nyrkkeilyhanskoilla Lucky näyttää joka kerta hilpeämmältä ja taitaapa kyseessä olla tuleva sivuhahmoni jo pelkästään kawaii-touhun vihaajien ärsyttämiseksi. Tekkenissä olikin liikaa yrmeitä patsastelijoita.

Ne näyttää kyllä sen verran paksuilta ja pehmeiltä, ettei se satu yhtään jos niillä lyö. :D

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Asukasta en luovu, mutta Chloesta voisi hyvinkin tulla ykkösalttini. Tuntuisi/näyttäisi olevan hauska pelata eikä varmasti liian noob-ystävällinen vaan toivottavasti vaatii skillejäkin tytön tanssin rytmittäminen. Muutenkin tappelupeleissä ripeät mirrit ovat makuuni pelattavuuden suhteen. Kummaa punaniskaporukkaa jenkkilässä, mutta onneksi Haradalla on sopiva asenne twitterissään. Miehen heitot toki menevät ohitse keskenkasvuisilta lihasmanujen palvojilta, jotka ihan oikeasti nyt odottanevat sitä lihaksikasta kaljupäätä voimahyökkäyksillään.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Ne näyttää kyllä sen verran paksuilta ja pehmeiltä, ettei se satu yhtään jos niillä lyö.

Tuskin nuo ovat edes tyynyn paksuiset ja sellaisenkin läpi lyötynä saisin itse ainakin lyötyä posken kipeäksi. Ja voimahan on massa + nopeus, joten kyllä kipeästi voivat naisetkin lyödä, oli sitten kissahanskat tahi tyynyt välissä. Plus että tässä nyt puhutaan videopelistä (jonka toki varmaan tiesitkin mutta halusit vaan jossitella). Mitä jos sillä on nyrkkiraudat piilotettu hanskan sisään?