Tekken 8:n uudet pelimekanismit saivat syväluotaavan esittelyn – myös suosikkihahmon paluu vahvistettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Tekken 8:n uudet pelimekanismit saivat syväluotaavan esittelyn – myös suosikkihahmon paluu vahvistettiin

6.02.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
2

Julkaisija Bandai Namco on julkaissut syväluotaavan esittelyn tulevasta Tekken 8 -mätkintäpelistä.

Uusi 38-minuuttinen video keskittyy ennen kaikkea Tekken 8:n uusiin pelimekanismeihin. Video perehdyttää pelaajat esimerkiksi uuden Rage-järjestelmän sekä palautumismittarin saloihin.

Mukana on lisäksi pitkä katsaus Heat Systemiksi nimettyyn uuteen järjestelmään, joka on yksi Tekken 8:n ydinmekanismeista. Heat-järjestelmä kannustaa pelaajia aggressiivisempaan pelityyliin tarjoamalla etua hyökkäävämpää pelitapaa noudattaville pelaajille. Pelaajat voivat aktivoida Heatin napinpainalluksella, minkä jälkeen heidän hyökkäyksensä ovat rajoitetun ajan tavallista tehokkaampia. Aktiivisesti hyökkäämällä pelaajat voivat kuitenkin pysäyttää Heat-palkin hupenemisen ja jatkaa näin käytettävissä olevaa Heat-aikaansa.

Lisäksi Bandai Namco on paljastanut Tekken-pelisarjan perinteikkäisiin hahmoihin lukeutuvan Nina Williamsin tekevän paluun myös Tekken 8:ssa. Oheinen traileri tarjoaa esimakua Ninasta toiminnassa.

Lähde: Bandai Namco

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Ihan mielenkiintoisia uudistuksia. Hyvä kun kehittäävät uutta. Sitten näkee vasta miten toimii, kun porukka pääsee pelaamaan ja oppiivat uudet mekanismit.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Ite oon niin vanha patu etten välitä noista hupsuttelu noobmittareista mitä manageroida ja chip damage kyllä kuulostaa Tekkeniin todella ankealta lisältä. Mutta Tekken on Tekken, eiköhän se hyvä peli silti ole.