Tekken ja Super Smash Bros. kohtaavat tällä viikolla – näin Kazuya Mishima hutkii Nintendo-hitissä

Myöhemmin tänä vuonna tulossa on vielä yksi taistelija. Sen jälkeen Super Smash Bros. Ultimaten olisi määrä olla valmis.

28.6.2021 16:12

Super Smash Bros. Ultimaten toiseksi viimeinen lisäsisältötaistelija Kazuya Mishima ilmestyy Euroopassa tällä viikolla 30. kesäkuuta. Päiväys vahvistui viimeisimmällä esittelyvideolla, jossa pelin ohjaaja Masahiro Sakurai kävi jälleen yksityiskohtaisesti läpi uutuushahmon ominaisuuksia.

Kazuya saapuu sekoittamaan pakkaa olemalla tavanomaista Smash-ottelijaa hitaampi liikkeissään, eivätkä monen tämän hyökkäykset yllä myöskään järin pitkälle. Tätä tasapainotetaan kuitenkin suurella voimalla ja monipuolisella liiketarjonnalla, minkä pitäisi antaa tälle hyvät mahdollisuudet kääntää huonostikin sujuneet ottelut nopeasti päälaelleen.

Kazuyan yhteydessä Super Smash Bros. Ultimate laajenee myös uutuuskenttä Mishima Dojolla. Pelikenttä on siitä erikoinen, että se on rajattu ottelun alussa seinillä, jotka estävät hahmojen lentämisen pois ruudusta. Seinät eivät toki kestä ikuista kuritusta, vaan särkyvät kyllä toiminnan tuoksinnassa.

Kazuyalle ja tämän kentälle kertyy saapuessaan yhteishinnaksi kuusi euroa. Hahmo on tietysti myös osa Super Smash Bros. Ultimaten toista noin 30 euron kausikorttia.

Samaan aikaan tuoreimman hahmolisäyksen kanssa Ultimateen tuodeen ostettavaksi taas myös uusi paketillinen asuja Mii-taistelijoille. Niiden voimin Mii-hahmonsa voi pukea niin Devil May Cryn Danteksi, Skyrimin Dragonborniksi, Shantae-sarjan nimikkosankariksi ja Tales of Symphonian Lloydiksi.

Vielä myöhemmin tänä vuonna Ultimaten olisi määrä saada vielä yksi lisäsisältötaistelija. Sakurai antaa ymmärtää, että sen myötä pelin kehitys tuodaan päätökseensä.

Lisää luettavaa