Tekken kääntyy Netflix-animaatiosarjaksi vielä tänä vuonna – ensitraileri julkaistu / Uutiset / pelaaja.fi

Tekken kääntyy Netflix-animaatiosarjaksi vielä tänä vuonna – ensitraileri julkaistu

21.03.2022 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Tekken kääntyy Netflix-animaatiosarjaksi vielä tänä vuonna – ensitraileri julkaistu

Bandai Namcon mätkintäpelisarja Tekken sovitetaan tällä erää Netflix-animaatiosarjaksi, suoratoistojätti on vahvistanut. Tekken: Bloodline -nimellä kulkevan animen on määrä ilmestyä vielä vuoden 2022 aikana.

Bloodlinen olemassaolo julkistettiin lyhyellä kiusoittelutrailerilla, joka välipalamaisesta luonteestaan huolimatta antaa esimakua sarjan tarinasta ja animaatiotyylistä. Trailerin ja virallisen kuvauksen perusteella Bloodlinessa näytettäisiin seuraavan pelisarjalle melko uskollisissa merkeissä nuoren Jin Kazaman matkaa kohti The King of Iron Fist -turnausta. Sitä ennnen ennen toki tuskastellaan ainakin demonisen pahuuden sekä Heihachin tiukan koulutuksen kanssa.

Tarkemmat yksityiskohdat, kuten tarkka julkaisupäivä tai sarjan taustalla olevat tekijät ovat vahvistamatta. Trailerilla kuitenkin vilahtaa myös muita pelisarjan tuttuja taistelijoita, kuten King, Kazuya sekä Paul.

Kuten tunnettua, Tekken: Bloodlinen ohella Netflixillä on työn alla lukuisia muitakin peliaiheisia sarjoja. Suoratoistojätti muun muassa vahvisti äskettäin, että sen näytelty Resident Evil -sarja käynnistyy heinäkuussa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Tekken fani ollut vuodesta 99 lähtien no jaa lapsena tuli joku tekken anime nähtyä aikoinaan tietokoneelta.