Tekken-kehittäjä lupaa: vuosia odoteltu Tekken X Street Fighter elää edelleen

Tekken-kehittäjä Katsuhiro Harada vannoo edelleen, ettei Tekken X Street Fighterin kehityksestä ole luovuttu. Mitä vielä, pelin kehitys on ilmeisesti edennyt jopa varsin pitkälle.

14.7.2015 00:07

Tekken-taistelupelisarjan vetäjä Katsuhiro Harada on jälleen kerran päätynyt vannomaan Tekken X Street Fighterin olevan edelleenkin kehitteillä. Tällä kertaa viisi vuotta sitten julkistettu peli on noussut puheeksi japanilaisen Famitsu-lehden haastattelussa, jonka yhteydessä Harada on vannonut, että Tekken X Street Fighterin kehitys on itse asiassa edennyt jo jopa varsin pitkällekin.

– Voi vaikuttaa siltä, ettemme ole päässeet liikkeelle pelin kanssa. Hahmokaarti on kuitenkin päätetty jo kauan aikaa sitten ja olemme myös saaneet valmiiksi polygon-mallit, liikkeet ja järjestelmät, Harada kertoi peliblogi Siliconeran käännöksen perusteella.

Famitsun haastattelussa Harada onkin jälleen kerran nostanut esiin sen, että Bandai Namco etsii edelleen hyvää markkinarakoa Tekken X Street Fighterin julkaisulle. Parhaillaan pelin olemassaololle heittää kapuloita rattaisiin se tosiasia, että niin Tekken 7 kuin myös Street Fighter V ovat jo tuloillaan, miksi Namco on joutunut pohtimaan tarkkaan, missä välissä pelisarjoja yhdistävä mätkintä olisi oikeasti kannattavaa tuoda ulos. 

Tekken X Street Fighterin rinnalla viisi vuotta sitten julkistettu Capcomin kehittämä Street Fighter X Tekken tuotiin kauppoihin jo vuonna 2012. Peli oli sekä Tekken- että Street Fighter -hahmoilla kyllästetty erittäin Street Fighter -henkinen 2D-taistelupeli, kun taas Tekken X Street Fighterin on ollut tarkoitus olla tyyliltään enemmän Tekkenin 3D-toiminnan tasoa.

Toistaiseksi Tekken X Street Fighterista ei olla nähty oikeastaan mitään kunnollista materiaalia.

Lähde: Siliconera, Famitsu

Lisää luettavaa