Tekken-kehittäjä lupaa: vuosia odoteltu Tekken X Street Fighter elää edelleen / Uutiset / pelaaja.fi

Tekken-kehittäjä lupaa: vuosia odoteltu Tekken X Street Fighter elää edelleen

14.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Tekken-taistelupelisarjan vetäjä Katsuhiro Harada on jälleen kerran päätynyt vannomaan Tekken X Street Fighterin olevan edelleenkin kehitteillä. Tällä kertaa viisi vuotta sitten julkistettu peli on noussut puheeksi japanilaisen Famitsu-lehden haastattelussa, jonka yhteydessä Harada on vannonut, että Tekken X Street Fighterin kehitys on itse asiassa edennyt jo jopa varsin pitkällekin.

– Voi vaikuttaa siltä, ettemme ole päässeet liikkeelle pelin kanssa. Hahmokaarti on kuitenkin päätetty jo kauan aikaa sitten ja olemme myös saaneet valmiiksi polygon-mallit, liikkeet ja järjestelmät, Harada kertoi peliblogi Siliconeran käännöksen perusteella.

Famitsun haastattelussa Harada onkin jälleen kerran nostanut esiin sen, että Bandai Namco etsii edelleen hyvää markkinarakoa Tekken X Street Fighterin julkaisulle. Parhaillaan pelin olemassaololle heittää kapuloita rattaisiin se tosiasia, että niin Tekken 7 kuin myös Street Fighter V ovat jo tuloillaan, miksi Namco on joutunut pohtimaan tarkkaan, missä välissä pelisarjoja yhdistävä mätkintä olisi oikeasti kannattavaa tuoda ulos. 

Tekken X Street Fighterin rinnalla viisi vuotta sitten julkistettu Capcomin kehittämä Street Fighter X Tekken tuotiin kauppoihin jo vuonna 2012. Peli oli sekä Tekken- että Street Fighter -hahmoilla kyllästetty erittäin Street Fighter -henkinen 2D-taistelupeli, kun taas Tekken X Street Fighterin on ollut tarkoitus olla tyyliltään enemmän Tekkenin 3D-toiminnan tasoa.

Toistaiseksi Tekken X Street Fighterista ei olla nähty oikeastaan mitään kunnollista materiaalia.

Lähde: Siliconera, Famitsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Hyvä tietää että projekti elää edelleen. Tuli jo tässä joku aika sitten pohdittua kyseisen nimikkeen tulevaisuutta ja sitä että tuleeko se lainkaan.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Parempi olis, sillä tämä voisi oikeasti olla hyvä ja pelattava. Ainakin näin Tekken miehen mielestä. Se Street Fighter versio feilas jopa Street Fighter pelinä. Eri moovsit, kun varsinaisessa Streer Fighter -pelissä? Ei näin. Jäi pelaaminen lyhyeen. Tekken hahmoilla jaksoi vähän aikaa, kun ei ollut ytimessä hahmojen moovseja.

Käyttäjän JiiiHaad kuva
JiiiHaad

Luulin että koko peli oli nettihuhu josta tuli totta kun tarpeeksi monet siitä puhuivat. Harmi että parin vuoden takaisen Street Fighter x Tekkenin nettipeli oli toteutettu niin huonosti ettei sitä jaksanut pelata, eikä peliä näy enää edes turnauksissa. Itsekkään en ole pelannut sitä kymmentä tuntia enempää.

Saa nähdä saavatko julkaistua tätä PC:lle. Kysyntää ainakin olisi koska sille ei taida olla yhtäkään Tekkeniä, Soul Caliburia, Virtua Fighteria tai muuta 3D-mätkintää.

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Ennen Tekken 7 tämä olisi järkevä julkaista. Koska tuskin Tekken 7 länteen vielä pitkään aikaan tulee. Kaikkia ei vaan nappaa 2d pelit. Niin olisihan tämä mielenkiintoinen peli ennen Tekken 7. Ja kun Soulcalibur 6:ta ei ole mitään kuulunut, niin olisi jotain pelattavaa tappelupeli puolella.