Tekken Revolution tuo ilmaista taistelupelattavaa PlayStation 3:lle (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Tekken Revolution tuo ilmaista taistelupelattavaa PlayStation 3:lle (päivitetty)

9.06.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Namco Bandain pitkäikäinen taistelupelisarja Tekken on tavoittelemassa ilmaispelimenestystä konsolipelimarkkinoilla. Osana pelisivusto Gamespotin lauantaina julkaisemaa E3-ennakkovideota Namco on tuonut julkisuuteen trailerin, joka paljastaa yhtiön kehittävän PlayStation 3:lle ilmaiseksi pelattavissa olevaa Tekken Revolutionia.

Julkistettu Tekken Revolutionin traileri on erityisen lyhyt, mutta ei jätä katsojaansa kuitenkaan tyystin tyhjin käsin. Videolla tuodaan ilmi, että pelin pitäisi saada julkaisunsa ainakin Yhdysvalloissa jo ensi viikon tiistaina. Euroopassa ilmaismätkintää voidaan kenties siis saada jo keskiviikkona PlayStation Storen päivittyessä täällä.

Tekken Revolution ei ole ensimmäinen peli sarjassaan, joka kokeilee jäätä ilmaispelipuolella. Aiemmin tänä vuonna Namco julkaisi pc:lle ja mobiililaitteille Tekken Card Tournamentin, joka nimensä mukaisesti käytti hyödykseen korttipohjaisia mekaniikkoja ja oli näin enemmän strategiakokemus kuin taistelupeli.

Trailerissa näytetyn vähäisen kuvamateriaalin perusteella Tekken Revolution edustaa sarjalle tyypillisempää mätkintätoimintaa. Lisätietoja pelistä saataneen ensi viikolla E3-messuilla tai sitten viimeistään, kun se julkaistaan.

Mainitun Gamespot-videon löytää lähdelinkistä. Itse Tekken Revolution -traileri väijyy kohdassa 19:30.

Päivitys kello 16.22: Namco on julkaissut pelistä nyt pidemmän trailerin.

Lähde: Gamespot, Katsuhiro Harada (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Celleri kuva
Celleri

Kellä kelpaa! =)

Käyttäjän Osirus kuva
Osirus

No eipä nyt vaikuttanut mitenkään niin uskomattoman hienolta, että harmittaisi olla Laatikko miehiä. Tuskin tulee mitään uusia hahmojakaan, koska luultavasti olisi trailerissa näytetty jos tulisi joitain uusia tuttavuuksia. Mulla kaikenlisäksi riittää vielä riittää TTT2:ssa mättämistä, joten ei vielä ole tarvetta uudelle rautanyrkille.

Käyttäjän Bleemak kuva
Bleemak

Kylläpäs nyt pleikkareille on tulossa ilmaispelejä. Mutta ei se minua haittaa.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Bleemak

Kylläpäs nyt pleikkareille on tulossa ilmaispelejä. Mutta ei se minua haittaa.

Minua haittaa! Kovalevy loppuu... ;)

Käyttäjän frozen kuva
frozen

kannattaa myös muistaa että tosta ilmaisesta versiosta puutuu monta ominaisuutta mitä ei saa kuin laittamalla vain rahaa tiskiin

Käyttäjän VillNess kuva
VillNess
Lainaus käyttäjältä frozen

kannattaa myös muistaa että tosta ilmaisesta versiosta puutuu monta ominaisuutta mitä ei saa kuin laittamalla vain rahaa tiskiin

Ei kai? Voi kamala! En kai minä nyt mistään ala maksamaan! HALUAN KAIKEN ILMAISEKS PERKELE!

Jos F2P on tehty hyvin, se on vain hyvä asia, että siinä pitää sitten rahalla hankkii jotain. Semmoiset Pay 2 Win on ihan omaa luokkaansa ja perseestä. F2P -peleissä on hyvää se, että pääsee kokeilemaan peliä ilman mitään riskejä tai mutkia yms. Jos peli on hyvä, voi siihen käyttää sitten haluamansa määrän rahaa.

Käyttäjän ben.ruuhonen kuva
ben.ruuhonen

aika häilyvästi sanottu että ilmaispeli!!! siinä mielessä kyllä että jos hermot riittää odotteluun....mutta jos haluat kunnolla pelata niin saat laittaa rahaa tiskiin...kultaiset lipukkeet mitkä alussa saat riittää joksikin aikaan kyllä ja konkarilla vielä pidempään koska aina voittaessa saat uuden...mutta mutta Tekkenit on valitettavasti tehty niin että jossain vaiheessa tulee noutaja vaikka olisit kuinka hyvin ja sen jälkeen tämä peli menettää merkityksen ellet laita tosiaan sitä omaa rahaa...!!!

Käyttäjän TrueTekkenFan kuva
TrueTekkenFan

Huomio kaikille!
Peliä päivitetään jatkuvasti, ja uusia hahmoja ja pelimuotoja tulee!
Pelissä on nyt tuplaten enemmän hahmoja kuin alkuperäisesä versiossa, ja välillä saattaa tulle special bonuksia kuten "Golden Ogre".

Nostoja