Tekken-suosikki Kunimitsu palaa piakkoin taisteluareenoille – trailerilla ninjaillaan jo / Uutiset / pelaaja.fi

Tekken-suosikki Kunimitsu palaa piakkoin taisteluareenoille – trailerilla ninjaillaan jo

27.09.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Tekken 7, DLC, season 4, Kunimitsu, Bandai Namco, taistelu

Järjestyksessään neljäs Tekken 7:n sisältökausi käynnistyy myöhemmin syksyn aikana ja nyt sen ensimmäinen uusi lisäsisältöhahmo on paljastanut. Kauden auttaa käynnistämään periaatteessa aina alkuperäisestä Tekkenistä asti tuttu Kunimitsu, joka sai ensiesittelyn uudella Tokyo Game Show'n yhteydessä julkaistulla trailerilla.

Kuten video tosin paljastaa, ei uusi Kunimitsu ole täysin sama henkilö, joka on nähty aiemmissa Tekken-sarjan osissa. Roolin on nimittäin perinyt tämän tytär.

Kunimitsu saapuu osaksi peliä yhdessä uuden Vermilion Gates kentän kanssa. Maksullisen lisäsisällön ohella kauteen kuuluu lisäksi vielä ainakin toinen hahmo sekä tähän osaksi sopiva kenttä. Niitä sopii odotella peliin kevään aikana.

Ilmaisiakin lisukkeita on kyllä niitäkin matkalla. Bandai Namcolta lupaillaan, että tiedossa yhtälailla vielä nettipeliin kohdistuvia viilauksia, päivitetty käyttöliittymä, laajennettu rank-järjestelmä, uusia liikkeitä kaikille hahmoille sekä pelaajia menestyksen mukaan pisteyttävä Tekken Prowes -järjestelmä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja