Tekken-tuottaja ei halua myydä pelihahmoja lisäsisältönä

Tekken-sarjaan lienee turha odottaa maksullisia lisähahmoja. Mieshahmoille suunnatut bikiniasusteet ovatkin sitten asia erikseen.

18.4.2012 11:58

Tekken-pelisarjan tuottajana ja tequilan suurena ystävänä tunnettu Katsuhiro Harada on ottanut kantaa Street Fighter X Tekkenin pelilevyiltä löytyneen lisäsisällön herättämään keskusteluun. Vaikkei mies suoraan lähdekään kritisoimaan Capcomia, ei hän itse olisi kuitenkaan valmis myymään pelihahmoja erikseen omiin taistelupeleihinsä.

– En kohdista tätä niinkään Capcomille, sille olen aina sanonut näin, mutta minä näen hahmot ja heidän liikesettinsä shakkinappuloina – ne ovat olennaisia ja välttämättömiä asioita pelissä emmekä me voisi koskaan myydä niitä erikseen, Harada kertoi Edge-lehdelle.

Maksullista lisäsisältöä tuottaja ei kuitenkaan lähde täysin tyrmäämään. Esimerkiksi hahmojen mahdolliset ladattavat lisäasusteet saattavat vielä joskus päätyä osaksi Tekken-sarjaa.

– Twitterissä on joukko erikoisia ihmisiä, jotka pyytävät todella eriskummallisia tavaroita, kuten Lee Chaolan -hahmolle tarkoitettuja bikiniasusteita. Moinen ei tietenkään olisi ollut osa alkuperäistä kehityssuunnitelmamme, joten jos olisimme aikeissa tehdä sen, meidän täytyisi luoda se nyt ilman budjettia. Tästä johtuen meidän täytyisi myös pyytää pientä maksua tällaisista tavaroista.

Harada valmistautuu parhaillaan yhdessä Namco Bandain kanssa Tekken Tag Tournament 2 -pelin syyskuussa tapahtuvaan julkaisuun. Pelistä kerroimme enemmän eilen.

Lähde: Edge

Lisää luettavaa