Tekken-vetäjän seuraava peliprojekti ei turhia säätele – tulossa Bandai Namcon kenties kallein kehityshanke / Uutiset / pelaaja.fi

Tekken-vetäjän seuraava peliprojekti ei turhia säätele – tulossa Bandai Namcon kenties kallein kehityshanke

4.01.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Katsuhiro Harada, Bandai Namco, Tekken

Tekken-sarjan vetäjänä tunnetulla Katsuhiro Haradalla näyttäisi olevan seuraavaksi edessään tämän sekä koko Bandai Namcon tähän asti suurin peliprojekti.

Osana vuodenvaihteessa järjestettyä japanilaista Piro Live -verkkolähetystä kehittäjäveteraani kiusoitteli, kuinka hänen tuore hankkeessa jättää budjetillaan varjoon kenties kaikki muut Bandai Namcon tuotokset tähän asti.

– Se on totta puhuen mahdollisesti kallein kehitysprojekti Bandai Namcon historiassa. Koen sen mahtavaksi, että johtoporukka antoi tälle hyväksyntänsä, Harada selitti Gematsu-sivuston käännöksen mukaan.

Hirveän hyvään vauhtiin projekti ei ole silti vielä päässyt, sillä koronapandemia on heittänyt omat kapulansa kehitystiimin rattaisiin. Välttämättä odottaa ei sovi kuitenkaan taistelupeliä. Harada korostaa, että hän työstää myös muitakin kuin taistelupelejä, eikä häntä todennäköisesti nähdä genren sisällä enää muun kuin Tekkenin parissa.

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster

Henk. kohtaisesti peliprojektin proaminen "järjettömän isolla budjetilla" pikemminkin herättää epäilyksiä/ huolia kuin kiinnostusta peliä kohtaan. Jos pelin valmistuskulut on isot herää kuluttajana epäilys onko rahat tarkoitus saada takaisin pelkästään myyntikappaleiden perusteella vai kaikkia mahdollisilla mikromaksuilla ja alusta diilejä hyödyntäen, viimeisimpänä esimerkkinä Squaren Marvel Avengers.