Tekken-veteraanien pc-mätkintä Rise of Incarnates testiin ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Tekken-veteraanien pc-mätkintä Rise of Incarnates testiin ensi viikolla

29.07.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6
Pc-mätkintä Rise of Incarnates testiin ensi viikolla

Pc-pelaajat saavat ensi viikosta alkaen tilaisuuden testata Tekken-veteraanien mätkintää, kun Namco Bandain ilmaiseksi pelattava Rise of Incarnates käynnistää betatestivaiheensa.

Soul Calibur- ja Tekken-pelisarjojen kehittäjien Rise of Incarnates -uutuuden betatesti käynnistyy ensi viikon perjantaina. Rise of Incarnatesin betatestissä päästään kokeilemaan 2-vastaan-2 -kamppailua New Yorkiin ja Pariisiin sijoittuvilla kolmiulotteisilla taistelukentillä, joissa ympäristöä on mahdollisuus hyödyntää osana kamppailua. Mätkintäfanit voivat on ainakin trailerien perusteella odottaa varsin värikkäitä hahmoja, joita betatestissä on tarjolla kaikkiaan viisi kappaletta.

Rise of Incarnatesin betatestistä kiinnostuneet voivat ilmoittautua testaajiksi pelin verkkosivuilla. Ilmaiseksi pelattavan pelin odotetaan ilmestyvän virallisesti vielä loppuvuoden aikana.

Lähde: Namco Bandai

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Zathor kuva
Zathor

Tää oli ihan kuraa.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus käyttäjältä Zathor

Tää oli ihan kuraa.

ilmeisesti pelannu jo peliä kun tiedät noin hyvin

Käyttäjän Zathor kuva
Zathor
Lainaus käyttäjältä frozen

ilmeisesti pelannu jo peliä kun tiedät noin hyvin

Kyllä.

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock
Lainaus käyttäjältä Zathor

Tää oli ihan kuraa.

Itsekin olin alfa vaiheessa siinä päivän kestäneessä testissä, ei jäänyt kyllä yhtään hyvä maku koko hommasta.
Kontrollien puolesta aivan avutonta PC:lle kelpaamatonta räpellystä ja optimointi vielä kauheampaa kuin esim. Crysis: Warheadissa aikanaan.

Teeman ja tyylin puolesta taas kiinnostaa senkin edestä, kunhan vaan olisi tuo alfa ollut alfa ja kehittäisivät sitä oikeasti noiltakin alueilta paremmaksi. :I

Käyttäjän Munkk1 kuva
Munkk1
Lainaus käyttäjältä Oskulock

optimointi vielä kauheampaa kuin esim. Crysis: Warheadissa aikanaan.

Häh? Puhutko siis jostain 1.0:sta? Nyt tuo ainakin pyörii näköisekseen iloisesti jopa läppärillä, ellei oma kiuas sitten ole ainoa, millä ei ole ongelmia.

Rise of Incarnates taas huutaa "Japania", mutta siihen trailerin positiiviset jutut jäävätkin. Näyttää sekavalta ja puitteiltaan tylsältä tapaukselta. Musakin on harvinaisen tekoeeppistä paatosta eli aivan eri paria kuvan kanssa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Oli kyllä erittäin meh tuon trailerin perusteella. Free to play sen jo kertookin melkein aikalailla mitä on luvassa. Seuraava.