Tekniset ongelmat viivästyttävät moninpeliominaisuuksien tuloa Watch Dogs 2:een

Watch Dogs 2:n konsoliversiot eivät tarjoakaan vielä heti julkaisussa mahdollisuuksia saumattomiin moninpelisessioihin, sillä ominaisuus on yksinkertaisesti rikki.

15.11.2016 14:02

Watch Dogs 2 on julkaistu tänään tiistaina niin PlayStation 4:lle kuin Xbox Onelle, mutta ei ikävä kyllä täysin täydessä muodossa. Ubisoft on ilmoittanut pelin saumattoman moninpelin loistavan nimittäin ensi alkuun pelissä poissaolollaan teknisten ongelmien johdosta.

Watch Dogs 2:n esijulkaisuvaiheessa huomasimme pettymykseksemme saumattomaan moninpeliominaisuuteen liittyvän ongelman, joka aiheutti pelissä verkkoviivettä ja kaatuilua aika ajoin. Eliminoidaksemme kyseisen ongelman julkaisussa ja varmistaaksemme pelaajille sujuvan pelikokemuksen olemme päättäneet viivästyttää saumattoman moninpeliominaisuuden julkaisua, jottei se vaikuttaisi ydinpelikokemukseen, Ubisoftin virallisessa tiedotteessa kerrotaan.

Ubisoft huomioi, ettei saumattoman moninpelin puutteesta huolimatta pelaajat voivat edelleen nauttia täysin pelin yksinpelipuolesta. Yhteistyöpeluu toimii myös kutsujen kautta, mutta muut moninpeliominaisuudet, kuten Bounty-Hunter-tila, eivät.

Pc:llä Watch Dogs 2:n makuun päästään kuluvan kuun 29. päivä. Kenties moninpelikin olisi tuolloin viimein kuosissa.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa