Television Witcher ja suurräiskintöjen battle royale -rynnäkkö – tässä viikon suurimmat uutiset / Uutiset / pelaaja.fi

Television Witcher ja suurräiskintöjen battle royale -rynnäkkö – tässä viikon suurimmat uutiset

9.09.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Päättyneellä viikolla puhuttiin taas kiivaasti battle royalesta, joskin itsenäisten yrittäjien sijaan nyt nimenomaan Call of Dutyn ja Battlefieldin tulkinnoista. The Witcherin televisiotulevaisuuskin herätti kovasti keskustelua ensimmäisellä näyttelijävalinnallaan, Sony kommentoi lisää alustojen välistä pelaamista ja NHL:ään saatiin suomalaista musiikkia.

Näistä ja monista muista aiheista voi lueskella lisää oheisesta viikon suurimpia uutisia koostavasta listauksestamme.


Battle royale saapuu tosissaan Call of Dutyyn ja Battlefieldiin

Sekä Battlefield V:n että Call of Duty: Black Ops IIII:n battle royale -tiloista on pitkään oltu hissukseen, mutta hiljalleen tähänkin on tullut muutos. Battlefieldin osalta selvyyttä saatiin menneellä viikolla muun muassa pelaajamääristä ja kehittäjästä, kun taas Call of Dutyn tarjoamista koitoksista tiedetään vieläkin enemmän. Tarjolla on ollut niin pelikuvaa, tietoa pelaajamääristä, perkeista niin kuin myös kartasta.

Beta on kyllä maistunut. Melko samoilla linjoilla mennään kun BF1 mutta hiukan hitaampaa eli taktisempaa. -laurihon (BFV)

Toivottavasti tämä ei ole mikään halpa BR-mallennus muiden pelien lisäksi. Toisi mukavasti lisäarvoa pelille, vaikka itse en olekkaan suuri kyseisen pelimuodon ystävä. -markusbob (CoD)


Konkurssi ei myrkyttänyt fantasiaroolipeliä – Kingdoms of Amalur saattaa palata uuden omistajan käsissä

Debyyttinsä kuusi vuotta sitten tehnyt Kingdoms of Amalur ei ole välttämättä vaipumassa vielä unohduksiin. Erilaisia pelisarjoja kovaa vauhtia hamstraava THQ Nordic on ilmoittanut, että se on hankkinut nimikkeeseen oikeudet konkkaan ajetulta 38 Studiosilta yhdessä samaan universumiin kuuluneen Copernicus-massiiviroolipelin jämien kanssa.

Amalur ei ollut myöskään ainut viikon hankintauutinen. EVE Online -kehittäjä CCP Gamesin omistuksen ilmoitettiin siirtyneen myös nimittäin Koreaan.

Lue koko uutinen

Kingdoms of Amalur: Reckoning oli kyllä yllättävän hyvä ja omalla tavallaan näyttävä peli, tuli jopa hommattua kaikki lisärit. -CLD2


Valve uudistaa väkivaltaa ja seksiä sisältävien pelien näkyvyyttä Steamissa

Valve tuo joukon uusia suodatustoimintoja Steam-käyttäjien ulottuville. Yhtiö avaa uusia toimintojaan tuoreessa blogipäivityksessä. Steam-käyttäjät voivat esimerkiksi suodattaa tiettyjen kehittäjien tai julkaisijoiden pelit näkyvistä. Yksittäisiä pelejä voi kuitenkin edelleen hakea hakutoiminnolla, jolloin käyttäjä saa ilmoituksen suodatuksesta.

Lue koko uutinen

Ihan hyvä tämmönen. -rautahuilu

Seksi. Tuo epäluonnollisin asia mitä maa päällä kantaa. -Jerzu87


Sony estää Fortnite-yhteispelin alustojen välillä, koska PlayStation "on paras paikka pelata"

Sonyn toimitusjohtaja on antanut kommenttinsa Fortniten alustojen välistä pelaamista koskevaan keskusteluun. Kuluttajaelektroniikkaan keskittyneillä IFA-messuilla asiaa kommentoineen Kenichiro Yoshidan mukaan yhtiö harkitsee alustojen välistä pelaamista tapauskohtaisesti.

Lue koko uutinen

- Eli PS4 on paras paikka pelata Fortniteä mutta niiden pelien kohdalla, jossa on crossplaytä vaikkapa pc:n kanssa ovat myöntäneet että eipäs olekaan, joten pakko sallia se paraskin paikka mukaan? :D -zappah

- Koska Fortnite pyörii kai ihan kelvollisesti jopa mobiililla, ei tämän kommentin takana ole mitään perusteita. Toki Sonyllä on parhaat yksinoikeuspelit, mutta tähän sen ei pitäisi vaikuttaa... -Sundance Kid


Teräsmies vahvistui Netflixin The Witcher -sarjan pääosaan

Henry Cavill esittää noituri Geralt Rivialaista tulevassa The Witcher -televisiosarjassa, Netflix on vahvistanut. Cavill tunnetaan tällä hetkellä parhaiten uusimpien DC-elokuvien Teräsmiehenä, joskin kesällä hän oli isosti esillä myös kovasti kehutussa Mission: Impossible - Falloutissa

Lue koko uutinen

Jaa-a ei olisi kyllä tullut Cavilli mieleenkä. Mutta ilmeisesti on witcher fani, joka tuo isoa plussaa, että tietää lähdemateriaalin. Pieni lihasmassan kadotus, venyttely ja hienovaraisempien ilmeiden harjoittelu olisi kyllä paikallaan. Mutta loppujenlopuksi taitaa olla enemmän ohjaajasta kiinni lopputulos. -Kersisto

Muistakaa että tää perustuu / pohjautuu kirjasarjaan, ei peliin. Eli mistään ikonisen äänen puuttumisesta on turha tulistua. Lukekaa kirjat vaikka ensiksi. -ripulisaasta


NHL 19:n soundtrack vahvistettiin – mukana globaalisti ensimmäistä kertaa suomenkielistä kuunneltavaa

Ensi viikolla julkaistavan NHL 19:n virallinen ääniraita on paljastettu. Suomesta käsin julkistus on siinä mielessä huomionarvoinen, että ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa mukaan on mahdutettu maailmanlaajuisessa mittakaavassa suomenkielistä kuultavaa.

Lue koko uutinen

Suomiräppiä, hyi saat... -InFlames


Räjähdysmäiseen menestykseen noussut SCUM siivosi natsisymboliikka sisuksistaan

Välittömäksi varhaisjulkaisumenestykseksi noussut selviytymispeli SCUM on antanut huutia sen sisältä löytyneille natsisymboleita sisältäneelle tatuoinnille. Pääkallolla varustetun rautaristin ja luvut 14 sekä 88 näyttänyt tatuointi herätti keskustelua pelin pelaajayhteisössä viikonloppuna, minkä myötä julkaisija Devolver Digital ja kehittäjä Gamepires päätyivät poistamaan ne pelistä.

Lue koko uutinen

Vai että löytyneille? Itsestäänkö ne sinne meni? Haluavat vaan nyt kiillottaa mainettaan ja pitää huolen, että moinen ei estä megamenestystä tulevaisuudessa. Sellout niin sanotusti. Palliton devi muiden pallittomien joukossa. -snaketus


2K pyytää pelaajia vetoamaan viranomaisiin loottilaatikoiden puolesta

2K Games on julkaissut poikkeuksellisen lausunnon belgialaispelaajille. 2K Games kertoo julkaisemassaan lausunnossa olevansa eri mieltä belgialaisviranomaisten kanssa loottilaatikoista ja pyytääkin pelaajia olemaan yhteydessä paikallisiin viranomaisiin, mikäli he ovat samaa mieltä asiasta.

Lue koko uutinen

Voisi koko Eu ottaa saman linjan, Lootboxit kieltoon. -TAILGUNNER

- Ja surullisinta on se, että moni vässykkä varmaan paineissaan ottaa yhteyttä. Nämä pelit rakennetaan jo suunnittelupöydältä loottilaatikoita silmällä pitäen niin, että eteneminen pelissä on ilman reaalimassia juuri sopivan tuskallista, joten moni varmaan kokee nyt itsensä petetyksi, kun joutuu oikeasti pelaamaan sitä kusista peliä ja häviämään miljoona kertaa naapurimaiden massipäälliköille, eikä voi vaan ostaa tietään takaisin huipulle aina kun turhautuminen käy sietämättömäksi. -Haerski


Nämä pelit saapuvat tämän viikon aikana – roolipelilegenda jatkuu ja Spider-Man nousee PS4-sankariksi

Päättynyt viikko oli varsin mittava taas uuden pelattavan osalta. Perjantaina tykitystä tarjoili varsinkin Insomniac Gamesin PlayStation 4:lle kehittämä Spider-Man, mitä ennen mutustelemaan päästiin myös Dragon Quest XI:tä ja Destiny 2:n uutta suurlaajennusta. Vanhoista tutuista klassikoista Zone of the Enders: 2nd Runner sai sekin uuden elämän, kun samalla jo pidempi ikäinen ajopelisarja V-Rally teki sekin paluun.

Lue koko uutinen

Dragon Quest ja Spidey on ennakkotilattu. Toivottavasti Dragon Quest tulis huomenna, odotin jo, että tulis tänään. -Chadu

Jostain kumman syystä olin kokonaan unohtanu että DQ XI ilmestyi jo tänään, oli mielikuva että kuukauden tai parin päästä... Pitihän se käydä melkein juoksien ostamsssa, jonon jatkoksi vaan :D -Qlaos


Viikon aikana kerrottuja julkaisupäiviä

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Netflixin Witcher kiinnosti paljonkin kunnes paljastui että Cirin rooliin otetaan värillisen vähemmistön edustaja. En lue kirjoja ja silti tiedän että Ciri on kuvattu niissä valkoisena, joten se siitä alkuperäismateriaalille uskollisena pysymisestä.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus Angel of Death

Netflixin Witcher kiinnosti paljonkin kunnes paljastui että Cirin rooliin otetaan värillisen vähemmistön edustaja. En lue kirjoja ja silti tiedän että Ciri on kuvattu niissä valkoisena, joten se siitä alkuperäismateriaalille uskollisena pysymisestä.

No voi jeesus, jos huhu osoittautuu todeksi.

Missä on ne kulttuurisesta omimisesta kirkuvat otsikot, kun Puolan viime vuosien tärkeintä viihdetuotetta raiskataan? Niinpä, ei ketään kiinnosta koska puolalaisetkin kehtaavat olla enemmistöltään valkoisia ja siten automaattisesti etuoikeutettuja.

130 miljoonan japanilaisen "sorrettu vähemmistö" ei muka osaa pitää puoliaan Scarlett Johanssonin valkopestyä Majuria vastaan, mutta vajaa 40 miljoonaa puolalaista kyllä kestää kun heidän kulttuuriaan muokkaillaan lähinnä jenkkilää koskettavan kärjistyneen rotudraaman takia.

Käyttäjän Sheiman kuva
Sheiman
Lainaus Angel of Death

Netflixin Witcher kiinnosti paljonkin kunnes paljastui että Cirin rooliin otetaan värillisen vähemmistön edustaja. En lue kirjoja ja silti tiedän että Ciri on kuvattu niissä valkoisena, joten se siitä alkuperäismateriaalille uskollisena pysymisestä.

Amerikkalaiset tapansa mukaan pilaavat kaiken SJW agendallaan.

Käyttäjän Sheiman kuva
Sheiman

"Valve uudistaa väkivaltaa ja seksiä sisältävien pelien näkyvyyttä Steamissa". Joskus sentään tulee hyviä uutisia!!!