Televisiosuosikki Elämää Philadelphiassa saa oman mobiilipelinsä / Uutiset / pelaaja.fi

Televisiosuosikki Elämää Philadelphiassa saa oman mobiilipelinsä

11.07.2018 // Kirjoittanut: Miika Auvinen
4

Elämää Philadelphiassa (It’s Always Sunny in Philadelphia) -tilannekomediasta on kehitteillä mobiilipeli. TV-sarjasta on ilmestynyt 12 kautta, ja se kertoo Paddy's Pub -baaria pyörittävästä poppoosta.

Game Informer -sivuston mukaan Always Sunny in Philadelphia: The Gang Goes Mobile -pelissä Frank, yksi sarjan päähahmoista saa käsiinsä valtavan määrän rahaa. Kahisevaa täytyy piilotella viranomaisilta, ja Frank usuttaa porukan rahanpesuun.

Hollywood Reporter -sivuston mukaan pelattavissa ovat sarjan kaikki päähenkilöt: Frank, Mac, Dennis, Charlie ja Dee.

FoxNext Games ei ole ilmoittanut pelin tarkkaa julkaisupäivämäärää, mutta pelin pitäisi ilmestyä vuoden 2018 loppuun mennessä.

Lähteet: Game Informer, Hollywood Reporter

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Paljo teille täst uutisoinnist maksettiin?

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus DuskTillDawn

Paljo teille täst uutisoinnist maksettiin?

Millä perusteella tuosta sen enempää maksettaisiin kuin muistakaan uutisista?

Ainakin pelaajacastissa on ollut tyyppien katselulistoilla ja ilmeisesti muutenkin suosittu ja tunnettu sarja, joten mikä ihme se on jos uutinen tulee?

Itse en ole katsonut enkä kuullut ennen pelaajacastia - ja muutenkin elän vähän tynnyrissä sarjojen suhteen nykyään - mutta en silti foliohattuile. Aika kaukaa haettu että tunnetusta sarjasta tehdyn pelin pitäisi maksaa näkyvyydestä jossain pienen Suomen pelimediassa.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus
Lainaus DuskTillDawn

Paljo teille täst uutisoinnist maksettiin?

Treefiddy.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Auviselle pisteet ja arvostukset Philly-uutisesta! Kyseessä on kuitenkin yksi parhaista tv-sarjoista koskaan. Valitettavasti Philly ei ole todella mustan ja rajun huumorinsa takia päässyt Suomessa juuri koskaan klo 23 aikaisempaan esitykseen ja on todennäköisesti tästä syystä jäänytkin valtaväestöltä huomaamatta. Tähän kansaan uppoaa vaan ne Hedbergin, Jaajon ja Hirviniemen pieruvitsit paremmin, kuin leikin laskeminen esim. vakavasta huumeongelmasta, seksuaalisesta hyväksikäytöstä, rasismista tai kehitysvammaisuudesta.

Allekirjoittanut katsonut koko sarjan ainakin neljä kertaa ja keväällä Viaplay teki todellisen kulttuuriteon, kun lisäsi kaikki kaudet kokoelmiinsa. Kannattaa ehdottomasti katsoa, jos äärimmäisen kieroutunut huumori iskee.

Nostoja