Telltale: Game of Thrones -seikkailu toistaiseksi jäädyksissä ja Tales from the Borderlandsin toiselle kaudelle ei suunnitelmia / Uutiset / pelaaja.fi

Telltale: Game of Thrones -seikkailu toistaiseksi jäädyksissä ja Tales from the Borderlandsin toiselle kaudelle ei suunnitelmia

30.08.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
3

Telltale Gamesin viestintävastaava Job Stauffer on paljastanut uudessa haastattelussa, ettei studiolla ole suunnitelmia jatkaa ainakaan toistaiseksi Game of Thronesia tai Tales from the Borderlandsia uusilla kausilla.

Game of Thronesin suhteen Stauffer kertoo, että pelisarjan suunnitelmat on pistetty toistaiseksi jäädyksiin, sillä tekijät haluavat nähdä ensin, miten televisiosarja vie hommat päätökseen ennen kuin ryhtyvät miettimään mahdollista jatkoa omalle siivulleen Westerosissa.

- Emme ole julkistaneet [uutta Game of Thronesin kautta], mutta se ei tarkoita sitä, ettemme koskaan palaisi pelin kimppuun. Juuri nyt olemme kuitenkin innokkaita palaamaan Wolf [Among Usin], Walking Deadin ja Batmanin pariin ja seurata, mihin [Game of Thrones] -televisiosarja vie tapahtumia kerronnallisesti ennen kuin palaamme itse sen suhteen takaisin suunnittelupöydän ääreen innokkaina, Stauffer vastaa kysymykseen sarjan paluusta.

Tales from the Borderlandsin toisen kauden suhteen studiolla ei ole sen sijaan vielä suunnitelmia. Aiemmin Telltale on kertonut, että seuraava Borderlands-tarina saapuu alkuperäiskehittäjiltä Gearboxilta, mitä linjaa Stauffer veti myös tuoreessa haastattelussaan. Toistaiseksi yhtiö ei kuitenkaan työstä tai suunnittele jatkoa pelille.

Stauffer kuitenkin tähdentää muutamaankin otteeseen haastattelussa, ettei kyseisten pelisarjojen kohtalo ole kuopattu täysin, vaan studion seuraavan 18 kuukauden suunnitelmat on jo lyöty lukkoon, eivätkä Tales from the Borderlands tai Game of Thrones kuulu näihin. Sen sijaan yhtiö keskittyy jo julkistettuihin Batman-, The Walking Dead -, Wolf Among Us - sekä Minecraft-jatkoihinsa.

Haastattelun lopuksi Stauffer vihjaa fanien kannattavan pysyä kuulolla seuraavien kuukausien ajan mahdollisia muita peliprojektijulkistuksia varten.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Muistaakseni luin jostain että tämän Tales from the Borderlandsin kehittäjät toivoisivat että gearboks ottaisi omaan käyttöön molemmat pelinpäähahmot mikä entistä enemän viittaisi siihen että pellille ei jatkoa olisi herumassa.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Sääli, että Thrones on jäissä. Tuli juuri pelattua se läpi kun ilmaiseksi sai ja oli melko maittavaa pelattavaa.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Borderlands kyllä maistuis mut kyl toi GoT oli heikoin Telltalen tekele mitä tähän mennessä pelannu.

Nostoja