Telltale Games nappaa seuraavaksi Marvelin siipiensä suojiin / Uutiset / pelaaja.fi

Telltale Games nappaa seuraavaksi Marvelin siipiensä suojiin

24.04.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
11
Telltale Games nappaa seuraavaksi Marvelin siipiensä suojiin

Korkealaatuisista, tarinavetoisista lisenssipeleistään tunnettu Telltale Games on ilmoittanut lyöneensä hynttyyt yhteen Marvel-sarjakuvauniversumin kanssa.

Kumppanuudesta ilmoitettiin eilen San Franciscossa järjestetyssä tapahtumassa, mutta projektista itsestään yhtiöt eivät vielä kertoneet juuri mitään. Tuloillaan on kuitenkin sarja pelejä, joista ensimmäinen ilmestyy vuonna 2017 vielä määrittelemättömille alustoille.

Marvelin edustajat pysyttelivät tuppisuisina myös hahmovalintojen tiimoilta, mutta yhtiön digitaalisen jakelun johtaja Peter Phillips ehti kuitenkin ylistää Marvelin monitahoisten ja samaistuttavien hahmojen sopivan yhteen Telltalelle ominaisen tarinankerronnan kanssa.

Huippusuosittuja Marvel-elokuvia on tällä hetkellä suunnitteilla pitkälle vuoteen 2019 asti, mutta tiedossa ei ole, tulevatko pelit tukemaan elokuvamaailmaa vai olemaan aivan oma projektinsa. 

Ei ole vaikeaa päätellä, miksi Marvel-projekti lipsahtaa vuosien päähän: Telltale Gamesin kädet ovat tällä hetkellä täynnä jo olemassa olevia ja vielä tuloaan tekeviä pelisarjoja. Helmikuussa studio julkisti puuhaavansa jonkinlaista TV:n ja pelit yhdistävää super show -konseptia yhteistyössä viihdeyhtiö Lionsgaten kanssa, ja muun muassa monia hämmentänyttä Minecraft: Story Mode -seikkailua odotellaan vielä tämän vuoden puolelle.

Lähde: Eurogamer, Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Omg... Tekisisivät nyt aiemmatkin loppuun ja noita minecrafteja ja vastaaviakin on odottamassa...

Käyttäjän frozen kuva
frozen

tätä odotan kyllä innolla :)

Käyttäjän Malone kuva
Malone

Oijoi, nyt voidaan olla hyvän tavaran äärellä. Niille jotka sitä ei vielä ole hiffanneet, niin supersankarisarjikset on 60% saippuaoopperaa, toimintaa ja supervoimia sitten vain toissijaisesti.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Sinällään en ole ajatusta vastaan, pelien onnistuminen riippuu mielestäni siitä, miten paljon Marvel-universumia pitää tuntea nauttiakseen pelaamisesta. Itse en ole vielä esim. Borderlandsiin uskaltanut koskea, kun en ole kerran pelejä koskaan kokeillut. GOT:sta nautin vain siksi, että kyseinen maailma on sen verran hyvin muistissa...

Käyttäjän escudo kuva
escudo
Lainaus käyttäjältä Sundance Kid

Itse en ole vielä esim. Borderlandsiin uskaltanut koskea, kun en ole kerran pelejä koskaan kokeillut.

Offtopicia sen verran että ensimmäisessä Borderlandsissa ei juuri kunnollista juonta olekaan, lähinnä huumorin voimalla painetaan joten huoletta voit hommata vaikkapa tuon uuden sukupolven Handsome Collectionin ja aloittaa suoraan Borderlands 2 pelistä. Siinä juoni jo on jonkinlainen vaikka kyllä pääpaino edelleen on Diablo tyyylisessä mättämisessä. :)

Käyttäjän Armo kuva
Armo

No nyt on mielenkiintoinen lisenssi.

Käyttäjän Rainbow_Dazed kuva
Rainbow_Dazed

Iso (y) tälle.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Voisivat ensin saada pelimoottorinsa hiottua ja julkaisutahdin järkevämmäksi. Tämänkin ostan korkeintaan vasta sitten kun on alennuksessa kausipassi. Ei tarvitse odotella ja muutenkin kertakäyttökamaa niin ei huvita täyttä hintaa maksaa.

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Vaikuttaa kyl mielenkiintoiselta.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Jatkan vaan ihmettelemistä, että millä Telltale oikein estää vielä kohtalaisen pienen organisaation täydellisen tukehtumisen, kun näitä projekteja satelee lähes kuukausivauhdilla?

Nostoja