Telltale Games vihjailee uusista julkistuksista – huhut osoittavat uuteen Batmaniin ja mahdollisesti The Wolf Among Usiin / Uutiset / pelaaja.fi

Telltale Games vihjailee uusista julkistuksista – huhut osoittavat uuteen Batmaniin ja mahdollisesti The Wolf Among Usiin

18.07.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2

Telltale Games on paljastanut kertovansa studion tuoreimmat uutiset loppuviikosta järjestettävässä San Diego Comic Con 2017 -tapahtumassa, mutta huhujen mukaan kyseessä olisi uudet kaudet Batmaniin ja mahdollisesti The Wolf Among Usiin.

Batman-julkistus on kaksikosta luotettavampi, sillä uusiseelantilaisen ikärajalautakunnan sivuille on ilmestynyt listaus Batman: The Enemy Within -nimisestä tuotoksesta. Eritoten yhteydelle antaa lisäpontta peliin kiinnitetty ohjaaja, Kent Mudle, joka vastasi myös Batman: The Telltale Seriesin johdosta.

Hieman epävarmemmalla pohjalla on puolestaan potentiaalinen jatko The Wolf Among Us -sarjalle. Pelissä Bigbyä ääninäytellyt Adam Harrington retwiittasi Telltalen julkaiseman viestin, mikä on herättänyt epäillyt uuden kauden julkistuksesta. Huhua ruokkii Harringtonin laiska somen käyttö, ja häntä seuraavat ovatkin kertoneet, ettei Harrington usein ota osaa twiitteihin, ellei hän liity niihin jollain tapaa.

Toisaalta kyseessä voi olla myös jokin täysin muu projekti, kuten uusi Batman-kausi, johon Harrington on osallistumassa ääninäyttelijänä. Telltale ei ole itse paljastanut vielä mitään virallista tulevista julkistuksistaan.

SDCC 2017 järjestetään 20.-23. heinäkuuta.

Lähde: Telltale, DualShockers, VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Walking Dead ja Wolf Among Us olivat vielä rautaa, mutta Game of Thrones sekä Batman alkoivat jo repeillä liitoksistaan. Jään odottamaan, minkä lisenssin Telltale nappaa seuraavaksi itselleen.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Päinvastaista mieltä itse. Wolfia en ensimmäistä episodia pidemmälle ole pelannut (vielä), mutta kyllä Batman iski yllättävän hyvin myös Walking Deadin lisäksi. Game of Thrones oli myös positiivinen yllättäjä.

Nostoja