Telltale Games vihjailee uusista julkistuksista – huhut osoittavat uuteen Batmaniin ja mahdollisesti The Wolf Among Usiin

Telltale Games vihjailee uusista julkistuksista loppuviikolle. Huhut kertoilevat potentiaalisista Batman- ja Wolf Among Us -jatkoista.

18.7.2017 08:00

Telltale Games on paljastanut kertovansa studion tuoreimmat uutiset loppuviikosta järjestettävässä San Diego Comic Con 2017 -tapahtumassa, mutta huhujen mukaan kyseessä olisi uudet kaudet Batmaniin ja mahdollisesti The Wolf Among Usiin.

Batman-julkistus on kaksikosta luotettavampi, sillä uusiseelantilaisen ikärajalautakunnan sivuille on ilmestynyt listaus Batman: The Enemy Within -nimisestä tuotoksesta. Eritoten yhteydelle antaa lisäpontta peliin kiinnitetty ohjaaja, Kent Mudle, joka vastasi myös Batman: The Telltale Seriesin johdosta.

Hieman epävarmemmalla pohjalla on puolestaan potentiaalinen jatko The Wolf Among Us -sarjalle. Pelissä Bigbyä ääninäytellyt Adam Harrington retwiittasi Telltalen julkaiseman viestin, mikä on herättänyt epäillyt uuden kauden julkistuksesta. Huhua ruokkii Harringtonin laiska somen käyttö, ja häntä seuraavat ovatkin kertoneet, ettei Harrington usein ota osaa twiitteihin, ellei hän liity niihin jollain tapaa.

Toisaalta kyseessä voi olla myös jokin täysin muu projekti, kuten uusi Batman-kausi, johon Harrington on osallistumassa ääninäyttelijänä. Telltale ei ole itse paljastanut vielä mitään virallista tulevista julkistuksistaan.

SDCC 2017 järjestetään 20.-23. heinäkuuta.

Lähde: Telltale, DualShockers, VG247

Lisää luettavaa