Telltale Gamesin Borderlands-seikkailu saapuu tänään / Uutiset / pelaaja.fi

Telltale Gamesin Borderlands-seikkailu saapuu tänään

25.11.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5

Telltale Gamesin Borderlands-universumiin sijoittuva seikkailupeli Tales from the Borderlands saapuu yllättäen tänään Steamiin.

Palkituilla The Walking Dead -seikkailupeleillään maailmanmaineeseen nousseen studion Tales from the Borderlands ilmestyy tuttuun tapaan viidessä osassa. Tales from the Borderlandsin ensimmäisen osan on määrä ilmestyä vielä tämän päivän aikaan Steamissa, mutta Borderlandsin maailmaan päästään seikkailemaan lähiaikoina myös konsoleilla. Euroopassa Tales from the Borderlands saapuu Xbox Onelle huomenna, Xbox 360:lle, PS3:lle ja PS4:lle ensi viikon keskiviikkona.

Steamissa kaikki viisi Tales from the Borderlands -jaksoa ovat hankittavissa 22,99 euron yhteishintaan, mutta peli on vielä tämän päivän ajan tarjolla 10 prosentin alennuksella. Pelin odotetaan ilmestyvän myös iOS- ja Android-mobiililaitteille vielä kuluvan vuoden aikana.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän BadassBämbi kuva
BadassBämbi

Telltale osaa kyllä hypen ja yllätyksien yhteissovituksen. Ensin kiusoitellaan vähän GoT:in trailerilla, saadaan Telltale taas esille mediaan ja seuraavalla viikolla ilmoitetaan "Meiltä muuten tule peli ulos tänään, käykähän ostamas."

...ja kai se pakko on tämäkin ostaa, Walking Dead ja Wolf Among Us kolahti todella kovaa.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Itse pelasin viimeksi Walking Deadin kakkosiisonin ja tuntuuko vain minusta vai onko telltale koko aika menossa enemmän hyvin pitkäksi elokuvaksi valinnoilla kuin peliksi? Peli vaati niin vähän pelaajan syötettä että syönnin ohessa tuli jopa yllätyksenä että piti jotain tehdäkin.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt
Lainaus käyttäjältä Marioysikax

Itse pelasin viimeksi Walking Deadin kakkosiisonin ja tuntuuko vain minusta vai onko telltale koko aika menossa enemmän hyvin pitkäksi elokuvaksi valinnoilla kuin peliksi? Peli vaati niin vähän pelaajan syötettä että syönnin ohessa tuli jopa yllätyksenä että piti jotain tehdäkin.

Tuo oli hyvä. Mukavaa silti että tarjolla on monenlaisia "pelejä."
Kaikille jotain jne.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Mä kun luulin, että esim. Heavy Rainissa on vähän pelattavaa ja varsinkin ihmisten valituksia kuunnellessa asiasta. Sitten samalla näitä Telltalen pelejä ylistetään, joissa itse asiassa on vielä vähemmän pelattavaa ja typerät grafiikat jotka itseasiassa kyllä sopiii tähän Borderlands editioniin puljun pelistä. Katoin TB:n videon tästä ja voi morjes, että näytti aneemiselta, sai Heavy Rainin (jota siis ihmiset mollaa) näyttämään mestariteokselta.

Käyttäjän Rafael_Ninja kuva
Rafael_Ninja

Tämä täytyy hommata. Saa edes hitusen maistaa Borderlandsia next genillä. Border kolmosta odotellessa :)