Telltale Gamesin viimeinen peliprojekti julkaistiin – pelattavissa Netflixissa / Uutiset / pelaaja.fi

Telltale Gamesin viimeinen peliprojekti julkaistiin – pelattavissa Netflixissa

28.11.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Sulkeutumista viimeiset pari kuukautta tehneen Telltale Gamesin viimeinen pelijulkaisu on täällä. Tällä viikolla saataville ilmestyivät kolme ensimmäistä jaksoa seikkailupeli Minecraft: Story Moden Netflix-versiosta, joka saa IGN-sivuston mukaan vielä kaksi muuta jaksoa ensi viikolla 5. joulukuuta.

Netflixissa Minecraft: Story Mode on monin paikoin sama peli kuin muilla alustoilla, mutta muutamilla suoraviivaistuksilla. Suoratoistopalvelussa peli keskittyy nimenomaan päätöksien tekemiseen, kun taas muut pelilliset vuorovaikutukset on karsittu pois.

Pelattavaksi se on englannin lisäksi monella muulla kielellä aina suomea myöten. Seikkailua alustetaan lyhyellä introlla, joka selostaa pelin toiminnallisuuksia.

Minecraft: Story Mode oli viimeinen projekti, jota Telltalen tiedettiin jääneen työstämään, kun se irtisanoi syyskuussa roimat 90 prosenttia työvoimastaan. Tarkoituksena Netflix-yhteistyön oli poikia vielä myös Telltalen tekemän Stranger Things -pelin, mutta se hanke on sittemmin kariutunut Telltalen kohtalon takia.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Jos tämä sisältyy Netflixin kuukausimaksuun, niin ainakin ekan episodin voisin pelata. Muuten tämä on ehkä kaikista Telltalen tuotoksista se vähiten kiinnostava. Wolf Among Usia jään todella kaipaamaan...

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus Sundance Kid

Jos tämä sisältyy Netflixin kuukausimaksuun, niin ainakin ekan episodin voisin pelata.

Sieltä se löytyy kaiken muunkin Netflix-sisällön seasta.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Olen pelannut vain ensimmäisen episodin kun joskus ilmaiseksi sai. Hirveä tekele. Peli on selvästi suunnattu ala-asteikäisille ja se näkyy tarinassa ja dialogissa, jotka aiheuttavat kammottavaa myötähäpeää. Olo on kuin katselisi 7-vuotiaille suunnattua lastenohjelmaa.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic
Lainaus Refloni

Olen pelannut vain ensimmäisen episodin kun joskus ilmaiseksi sai. Hirveä tekele. Peli on selvästi suunnattu ala-asteikäisille ja se näkyy tarinassa ja dialogissa, jotka aiheuttavat kammottavaa myötähäpeää. Olo on kuin katselisi 7-vuotiaille suunnattua lastenohjelmaa.

Vau, en olisi ikinä uskonut, että lasten palikkapelistä tehty interaktiivinen mikälie ei olekaan suunnattu pääasiallisesti karvaperseille.

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Ihan mielenkiintoinen tekele, ei paljoa erotu alkuperäisestä ja suomeksi puhuttu versio. (siis jos haluaa)

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

En pystynyt tuntia kauemmin "pelaamaan". Tuntuu kuin meno olisi jossakin nykypäivän lastenohjelmassa. Kauhea kiire ja ei ole aikaa hengähtää.