Telltale vahvistaa: The Walking Dead palaa uuden kauden voimin tänä vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Telltale vahvistaa: The Walking Dead palaa uuden kauden voimin tänä vuonna

24.03.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
7
Telltale vahvistaa: The Walking Dead palaa uuden kauden voimin tänä vuonna

Telltale Gamesin The Walking Deadin odotettu kolmas kausi ilmestyy tämän vuoden puolella.

Mashable-sivustolle antamassaan tuoreessa haastattelussa studion toimitusjohtaja Kevin Bruner vahvistaa uuden kauden olevan jo hyvällä mallilla. Tarkkaa julkaisuikkunaa tuotos ei vielä ole saanut, mutta siitä tullaan kuulemaan lisää viimeistään heinäkuun lopulla San Diegon Comic-Conissa.

Mashablen artikkelissa Bruner pohtii haarautuvan tarinankerronnan haasteita: kolmannen kauden rakentaminen useampia erilaisia loppuja mahdollistaneen edeltäjänsä pohjalle on ollut Telltale Gamesille kaikesta päätellen kiperä pähkinä. Lisäksi studio tahtoo tehdä kolmannesta kaudesta lähestyttävän myös uusille faneille, jotka eivät ole aiempiin peleihin koskeneet.

– Kolmas kausi antaa uusien pelaajien hypätä mukaan ja päästä asioista perille hyvin rivakasti, mutta se ehdottomasti myös kunnioittaa ja tukee kaikkia toisen kauden mahdollisia päätepisteitä, Bruner selittää haastattelussa.

Kolmatta kautta odotellessa Telltalen The Walking Dead -universumista voi nauttia uuden Michonne-sivusarjan muodossa. Kolmiosaisen kokonaisuuden toinen jakso julkaistaan ensi viikon tiistaina 29. maaliskuuta.

Lähde: Mashable, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Atomi kuva
Atomi

Ostoon menee, mutta vasta sitten kun kaikki jaksot on julkaistu ja mahdollisesti alemmalla hinnalla. Mielummin pelaan kaikki putkeen kuin odottelen episodien välillä.

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

Minulle sopii episodimaisuus sinänsä oikein hyvin. Toinen kausi vain ei ollu mielestäni kyllä lähellekkään yhtä hyvä kuin ensimmäinen. En oikein käsitä mitä telltalella tapahtui tuon ekan kauden jälkeen. Käsittääkseni se kuitenkin oli kaikinpuolin menestys.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Into laskenut koko ajan näihin Telltalen "peleihin". Until Dawn näytti miten tämä genre pitäisi tehdä ja ilmeisesti myös Life is Strange handlaa homman paremmin. En missään vaiheessa ole saanut TT:n peleistä tunnetta että valinnoilla oikeasti olisi merkitystä. Erityisesti WD:n eka kausi tuntui olevan sen verran sama valinnoista huolimatta, että olisi ihan sama ollut katsoa vaikka Youtubesta se.

Pelattua on tullut WD 1. kausi, Wolf Among Us, WD 2. kausi ja Game of Thrones. Tales from the Borderlands on kokonaan aloittamatta kun ei tosiaan ole innostus niin korkealla näiden suhteen enää. GoT oli ärsyttävä siinä, että kaikki valinnat olivat huonoja ja vaikka se sinänsä tukikin sarjan menoa sen suhteen, niin kyllä se ärsytti ettei mikään ollut ikinä hyvä juttu. Ei sellaista huvita pelata. Kaiken huipuksi tarina taisi jäädä kesken, joten jos tuon nyt haluaa nähdä pitemmälle niin on pakko ostaa toinen kausi. Kyllä joku pääjuoni pitäisi punoa yhteen ilman että pitää raottaa kukkaronnyörejä.

Alelaarista vasta nämä jatkossa siis eikä ole mitään intoa pelata yhtä kertaa useammin. Saattaa myös olla ettei tule ostettua enää kuin näitä, joita on ostanut jo aiemmin. Ei Minecraftia esimerkiksi.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Telltale on mulle aina ollut synonyymi alekorille. Eli sitten kun kausipassi irtoaa kympillä niin ostan. Zappahille tiedoksi, että Tales From The Borderlands on omasta mielestäni paras Telltalen peli koskaan. Voi johtua siitä että Biowaren porukka hoiti käsikirjoittamisen, joten tarina oli läpänheittoa myöden priimaa.

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental
Lainaus käyttäjältä kapa85

Minulle sopii episodimaisuus sinänsä oikein hyvin. Toinen kausi vain ei ollu mielestäni kyllä lähellekkään yhtä hyvä kuin ensimmäinen. En oikein käsitä mitä telltalella tapahtui tuon ekan kauden jälkeen. Käsittääkseni se kuitenkin oli kaikinpuolin menestys.

Jos en väärin muista, niin tuon Walking Deadin ensimmäisen kauden jälkeen Telltalelta lähti avainhenkilöstöä kävelemään. Lisäksi sen jälkeen Telltale on alkanut puskea jos jonkinlaista sarjaa ulos ja kasvanut määrä on varmasti vaikuttanut laatuun. Itsekin pidin ensimmäisestä kaudesta huomattavasti enemmän kuin toisesta.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Hyvä juttu, mutta mielenkiintoista nähdä miten (Clementinen?) tarina jatkuu.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Muukavia uutisia! On ikävä pikku Clementineä.

Nostoja