Telltalen The Walking Deadin uusi kausi nivoutuu tiukemmin yhteen sarjakuvan kanssa

Telltalen The Walking Deadin kolmas kausi kulkee käsi kädessä alkuperäisen sarjakuvan kanssa. Pelissä nähdään myös vanhoja tuttuja.

28.4.2016 11:07

Telltale Gamesin The Walking Deadin odotetusta kolmannesta kaudesta on saatu lisää tiedonmurusia.

Pelisivusto IGN:n piinapenkkiin joutui vastikään zombisarjan luoja Robert Kirkman, joka paljasti haastattelussa Telltalen peliuniversumin kietoutuvan kolmannella kaudellaan yhä tiukemmin yhteen alkuperäisten sarjakuvien kanssa. Miehen mukaan uusi kausi ja sarjakuvan uunituoreet numerot sijoittuvat suurin piirtein samalle aikajanalle, mikä tulee näkymään myös pelin maailmassa.

– Sarjakuvaelementit tulevat olemaan läsnä mielenkiintoisin tavoin. En halua paljastaa liikaa, mutta kausi tulee kulkemaan käsi kädessä sarjakuvien kanssa enemmän kuin edeltäjänsä, Kirkman kertoi IGN:lle.

Kirkmanin mukaan pelissä nähdään myös aiemmilta kausilta tuttu Clementine, mutta mies ei haastattelussa varsinaisesti varmista herttaisen hahmon olevan kolmannen kauden keskipiste.

– Tulemme näkemään tytön taas, ja tutkailemme, mitä hänen elämäänsä kuuluu ja mitä hänellä on meneillään, mies vihjaa suurpiirteisesti.

Telltalen mukaan The Walking Deadin kolmannen kauden toivotaan ilmestyvän vielä tämän vuoden puolella.

Lähde: IGN, GamesRadar, Eurogamer

Lisää luettavaa