Telltalen tuorein The Walking Dead -tuotos sai painostavan trailerin / Uutiset / pelaaja.fi

Telltalen tuorein The Walking Dead -tuotos sai painostavan trailerin

4.12.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
2
Telltalen tuorein The Walking Dead -tuotos sai painostavan trailerin

Telltalen The Walking Dead -seikkailusarja jatkuu jälleen helmikuussa.

Palkitun pelisarjan kolmatta varsinaista kautta pohjustava The Walking Dead: Michonne laajentaa monille entuudestaan tutun katanasankari Michonnen tarinaa sarjakuvauniversumin puitteissa. Viimeöisessä The Game Awards 2015 -gaalassa maailmanensi-iltansa saaneen tuoreen trailerin perusteella sivuosa tulee avaamaan Michonnen zombimaailmanlopun jälkeisen tarinan ohella myös naisen traumaattista menneisyyttä.

– Kaikki eivät ansaitse tulla pelastetuiksi, Michonne tylyttää synkällä trailerilla.

Kesällä toisen The Walking Dead -kauden lisäsisältönä mainostetusta Michonnesta puhuttiin gaalassa erillisenä kolmen episodin spektaakkelina. On siis mahdollista, ettei peliä pelatakseen pidäkään omistaa pääsarjan toista kautta.

Painostavan gaalatrailerin voi katsastaa kokonaisuudessaan alta.

Alun perin menneelle syksylle kaavaillun The Walking Dead: Michonnen ensimmäinen jakso ilmestyy vihdoin helmikuussa 2016. Peli julkaistaan digitaalisena PlayStation 3:lle ja 4:lle, Xbox 360:lle ja Onelle, pc:lle sekä Android- ja iOS-älylaitteille.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Tarkennuksena että pelillä ei ole tarinan osalta mitään tekemistä aikaisempien The Walking Dead -pelien kanssa. Peli kertoo mitä Michonelle tapahtui alkuperäisen sarjakuvan 2-vuoden mittaisen aikahypyn välillä (Numerot 126-139) , mitä ei ole vielä paljastettu sarjakuvan lukijoille.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Michonne ei erityisen erikoinen hahmo edes lopulta ole. Alussa oli hieman sellaista "wow"-efektiä mutta ainakin sarjassa on jo pitemmän aikaa ollut ihan perustyyppi, jolla nyt vain sattuu olemaan machete. Samalla tuosta tuleekin mieleen yksi lukuisista sarjan typeryyksistä: miksei kaikilla - tai suurella osaa - ole jotain vastaavaa asetta kun se on sen verran tehokas ja luotettava? Näitä muita on mm. se, että zombieiksi naamioituminen tai harhauttaminen (valoraketit, äänet tms.) ovat käytössä vain kun juonessa niin lukee, muulloin niitä ei käytetä vaikka kuinka looginen vaihtoehto olisi.

Ja tiedän että Walking Dead on ehkä nimenomaan yksi niistä sarjoista, joille tietyt logiikat pitäisi antaa anteeksi siitä nauttiakseen mutta en vain voi sille mitään. Se isoin ongelmahan toki - joka on periaatteessa pakko sivuuttaa - on se, että kuollut liha mätänisi sen verran nopeaa että vuoden jälkeen ei olisi juuri missään yhtään zombia uhkaksi asti, erityisesti jos talvi olisi välissä. Ja sekin, että aina on järkyttävän kokoisia "laumoja" ja strategisissa paikoissa tietenkin.