Temppelinherrana Atlantilla – tässä on Xbox 360:n ja PS3:n uusi Assassin's Creed / Uutiset / pelaaja.fi

Temppelinherrana Atlantilla – tässä on Xbox 360:n ja PS3:n uusi Assassin's Creed

5.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
20

Assassin's Creed Unity ei jää ainoaksi uudeksi Assassin's Creed -peliksi tänä vuonna. Game Informer -lehden uusin numero paljastaa, että Ubisoftilla on ollut kovaa vauhtia valmisteilla myös Assassin's Creed Rogue vanhemmalle konsolisukupolvelle.

Kuten jo aiemmin tänä vuonna huhuiltiin, sijoittuu Unityn rinnalle saapuva Assassin's Creed Rogue Pohjois-Atlantin tienoille, joilla pelaaja ohjastaa assassiinien joukoista temppelinherraksi kääntynyttä Shay Patrick Cormacia. Peli sitoutuu vahvasti yhteen Assassin's Creed III:sta ja IV:stä tutun Kenway-suvun tarinan kanssa, mutta ilmeisesti kytköksiä myös Assassin's Creed Unityyn piisaa.

Ajallisesti peli sijoittuu seitsenvuotisen sodan eli vuosien 1756–1763 tienoille. Assassin's Creed III:sta alkujaan tuttu seilaaminen on jälleen tärkeä osa pelin pelattavuutta, ja pelaajat pääsevätkin purjehtimaan nyt muun muassa New Yorkiin.

Assassin's Creed Rogue julkaistaan PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle marraskuun 11. päivä.

Lähde: Game Informer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Tuntuu jotenkin tyhmältä että samana vuonna tulee kaksi Assassin's Creediä. Nelonenkin on vielä kesken(ollut jo pitkään) joten vaikea innostua kummastakaan. Unityn voisi kai joskus ostaa.

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Uusia Assassins Creedejä tulee ku sieniä sateella. Johan tässä menee pää pyörälle.

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Kahta AC:ta en kyllä vuoden sisään ala ostamaan ja Unity vaikuttaa paremmalta, joten tämä jääköön välistä

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Harmi että tämä tulee vain vanhalle genille, olisi muuten mennyt Unityn sijasta ostoon Saatanan co-op pelleilyä. Muutenkin olisi kivempaa assassiineja murhata, sen verran erillaisempi maailmankuva kumminkin itsellä.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

nyt kyllä menee sarjan lypsäminen jo liian pitkälle...toki ymmärrettävää, että Ubisoft haluaa rahat sekä uusien, että vanhojen konsolien omistajilta, ihan hyvä, etteivät tee kompromisseja "next-gen" Creedin kanssa, vaan kokonaan oman pelin vanhalle sukupolvelle, mutta pakostikkin tuntuu, että tässä jomman kumman (tai todennäköisesti nimenomaan Roguen) myynnit kärsivät pahasti, kun vielä julkaisevatkin pelit samoihin aikoihin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ymmärrän täysin ihmisten kritiikin tätä kohtaan ja itsellänikin oli ensin taas negatiivinen asenne. Asiaa kuitenkin vähän mietityttäni tajusin, että itselleni tämä sopii ihan hyvin. En ole uutta sukupolvea hankkimassa ihan heti, joten Unity jää joka tapauksessa odottamaan. Tämä voi siis tulla sen tilalle MIKÄLI vain kiinnostaa sen vertaa.

Itse asiassa olin AC3:n jälkeen koko sarjaan aika kyllästynyt mutta lahjaksi saatu AC4 olikin oikein mainio teos. En juokse kauppaan Roguen takia (Unityn takia melkein voisi) mutta kun/jos muut julkaisut ja backlogi antavat tilaa niin mikseipä tätä voisi hommata. Täydellä hinnalla ei tosin tällä hetkellä tuota innosta ostaa, eli sitten vähän halvemmalla myöhemmin.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Ja puolen vuoden päästä julkaistaan HD-versio PS4:lle ja XOnelle. Miksi kukaan haluaisi enää palata vanhalle genille yhden AC:n takia, jos uusikin gen löytyy jo? Vai luottaako Ubi vielä siirtymävaiheessa olevien ostovoimaan?

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus
Lainaus käyttäjältä Haerski

Ja puolen vuoden päästä julkaistaan HD-versio PS4:lle ja XOnelle.?

Se on kyllä HD jo valmiiksi. :)

Käyttäjän Bela9a kuva
Bela9a

Tää näyttää mielenkiintoiselta mutta en tule hankiin kun en omista konsolia. Unity tulee kyllä hankittua mutta ei ilmestymisen aikoihin, koska on muuta mietytävää ja ihan hyvä että eivät tee sellaista tuotosta mikä olisi handicappi next-genille kun se on aivan tyhmää huonontaa peli vain sen takia että halutaan rahaa kutten ollaan huomattu muutamista tuotoksista (Watch Dogs, Destiny?)

Käyttäjän Iso_Pomo kuva
Iso_Pomo

Galactus:
Niin, mutta kyseessä on varmaankin ironinen HD -versio.

Nostoja