Respawn Entertainmentin yhteistyössä Electronic Artsin kanssa rakentama Titanfall on saanut julkaisupäivän. Euroopassa peli tullaan näkemään niin Xbox Onella, Xbox 360:llä kuin pc:lläkin maaliskuun 13. päivä.

Ainakin Yhdysvaltoihin Titanfallista saadaan myös erikoisversio. 250 dollaria kustantava köriläs pitää itse pelin lisäksi sisällään LED-valoilla varustetun figuurin, 190-sivuisen kovakantisen taidekirja ja julisteen.

Aina julkistuksestaan lähtien Titanfall on herättänyt pelaajien keskuudessa hyvää säpinää vauhdikkaalla toiminnallaan. Moninpelikeskeinen tuotos tarjoaa mahdollisuuden pelata sekä ketterillä sotilailla että lisäksi astetta jämerimmillä Titan-roboteilla. Kaiken tämän pitäisi myös olla hyvässä tasapainossa keskenään.

Toki peliä on odotettu kovasti myös siksi, että Respawn on Call of Dutyn luoneen Jason Westin ja Vince Zampellan perustama pelitalo. West tosin jätti studion jo tovin aikaa sittenTitanfallin Xbox 360 -versio ei myöskään ole Respawnin itsensä käsialaa.

Huomioida myös sopinee, ettei Pohjoismaissa Xbox Onella ole vielä virallista julkaisupäivää. Konsolia on kuitenkin luvattu tännekin alkuvuodelle.

Ohessa tuore Titanfall-traileri.

Lähde: Electronic Arts

Lisää luettavaa