Mortal Kombat vs. DC Universe on ensimmäinen Mortal Kombat –peli, joka kehitetään Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle. Nyt Mortal Kombat -hahmot mättävät DC-sarjakuvien sankareita vastaan. Midway esitteli pelikuvasta koostuneen trailerin jossa mättivät Lepakkomies ja Scorpion. Pelin käsikirjoituksesta ovat vastuussa sarjakuvamaailmasta tunnetut Jimmy Palmiotti ja Justin Gray.

Uutta pelissä on Klose Kombat –ominaisuus. Nyt kun hahmon potkaisee vaikkapa rotkoon, voi itse hypätä perään ja tapella satojen metrien ilmalennon aikana. Pelijärjestelmää on yksinkertaisettu edellisiin MK-peleihin verrattuna ja minipelit ovat poistettu.

mk_dcu_image.jpg

Audiovisuaalisesti Mortal Kombat vs. DC Universe näyttää hienolta. Fatalityt ovat edelleen mukana, mutta MK-sarjan luoja Ed Boon kertoi Pelaajalle, ettei DC-hahmoille voi tehdä aivan yhtä pahoja asioita kuin mihin olemme tottuneet. Toisin sanoen, Teräsmiehen tai Lepakkomiehen päätä ei voi repiä irti. Boon totesi, että tämä ongelma oli tiedossa projektin alusta alkaen ja DC-hahmoille on keksitty aivan omanlaisensa fatalityt.

ed-boon.jpg
Ed Boon, mies Mortal Kombat -sarjan takana.

Mortal Kombat vs. DC Universe julkaistaan PS3:lle ja Xbox 360:lle syksyllä.

Lisää luettavaa